Happy new year....snart iaf!!

Ao nang ar inte riktigt som vi forvantade oss...fast igar hittade vi visst en riktigt trevlig nattklubb och kom hem lite val sent...det blir jobbigt nar man ska upp dagen efter...tur man kan sova pa stranden...eller forsoka iaf.
Vi har fatt ett bra billigt rum har iaf...700b...det tillhor den billiga prisklassen!! Shoppat har jag gjort en del...men jag maste bli battre pa prutningen nu...for sen ska man ju handla en del i Bangkok och da vill man kopa mkt for lite!

Vi har varit pa railey beach och pa ko poda...Sa fint och harligt vatten och fin sant...nackdelen ar att det ar sa himmla MYCKET folk overallt har...inte alls som nar vi forst kom till ko lanta. Men i regel ar det mkt folk overallt har nu!
Att aka langsvnasbat (som det star att det heter i min guidebok) var skont de forsta gangerna...men nu borjar vi trottna pa det riktigt mkt... det gar bra korta streckor... annars far man ont i rumpan..

Vi haller pa att sy upp lite klader med och jag syr upp tva klanningar och en tva delad dress for 2200sek...inte farligt dyrt det inte. Hoppas bara de blir bra nu...for nar vi provade dem igar fanns det lite fel pa dem som de skulle fixa till och vissa saker skulle de sy om helt for de hade tagit hal pa tyget som de inte trodde vi skulle se...eller sa har det inte gjort som vi sa...hoppas bara man far hem det man vill...for vi betalar ju inget for nagot som inte blir som det ska!

Pa Ao nang ska vi va over nyar sen bar det av mor ko samui och ko panyang...da blir det lite mer fest...

Idag har det som sagt varit en slapp dag da man forsokt sova lite pa stranden och vi at en hyffsad grillbuffe efter all thaimat var det ganska ok.

Myggaten ar man med...kli kli pa benen...men tur det finns bra apotek med bra grejer..:P

Hoppas ni far ett bra nyar...nu borjar resan ga mot slutet...bara tva veckor kvar typ...:P

Nu ska vi ut och titta pa lite folk och vander man sig om pa gatan kan man nastan med 80 procent  sakerhet mota en svensk...skumt varre...svenskarnas paradis eller natt...:P

GOT NYTT AR ! ..

...pa er om jag inte hinner skriva innan!

Puss och kram

Da var julafton forbi..

...och vi har kommit en bit pa var resa. Idag ar det sista dagen pa Ko Lanta och imorgon beger vi oss mot Au Nang...det ska bli harligt. Dar ska vi va over nyar och vi kommer shoppa loss en del skulle jag tro.

De senaste dagarna har vi solat, badat och haft lite party pa det en och andra stallet.

Julafton blev en lang dag med lite julfirande pa hotellet med ett slags buffe bord med en massa thaimat mest...fast visst saknar jag julmaten lite. Efter mat, lekar, fyverkerier var det nastan bara vi kvar som satt och tjotade och drack en massa. HAde super kul och sen akte vi vidare och hade en skon kvall sittande pa stranden med en massa manniskor. Klockan blev aldeless for tidigt innan vi gick och la oss...:P

Nu nar vi ska lamna detta underbara stalle kanns det nastan som om man ska aka hem fast det ar typ tre veckor kvar.

Idag ar det lite molningt och det ar ganska skont...blir till att strosa lite mer runt har och sen packa vaskan och sen njut av den sista kvallen pa ko Lanta och Clean Beach Resort! Dem glommer vi inte i forsta taget.

Smily, Happy, Sky-guy, Lapsing...och de harliga flickorna!


Puss och kram

Underbar massage i solnedgangen.

Skriver fran ko Lanta dar vi bor just nu och stannar nagra dagar extra over jul och aker vidare pa fredag till Krai och railey beach dar vi tankt tillbringa nyar.

Manniskorna och maten ar toppen och stranden och vattnet med! mycket sol och bad och aven en del upplevelser. Vi har varit pa the 4 island....dar vi akte runt till fyra olika stallen for snorkling och simma i en grotta till en strand och sen sola och bada och plocka snackor...har blivit en del nu :)

Vi har gatt pa disko och traffat massa skoj folk bade thaiare och turister. Det har det blivit lite mer av nu har nere. Det var riktigt skoj!

Vi har aven varit pa elefant traficing dar vi red pa elefant, jag satt pa huvudet, laskigt och var aven i en fore detta tiger grotta och klattrade och krop och sag STORA spindlar, fladdermoss och ormar och odlor. MAria fick lita panik.

Vi ska pa nagon happening pa hotellet pa julafton, maste ju gora nagot da och ska kopa en julklapp sa vi kan byta :)

Nu nar man varit pa samma stalle ett tag har man lart kanna folket har med och man har riktigt roligt med dem. Thaiarna ar glada och skrattar och skamtar en del med en...jag trivs eller VI trivs jattebra har!!

Snart julafton...det ar lite laskigt men skont att slippa all stress runtomkring och at vara pa samma stalle ett langre tag!

Stressa lugnt mina kara och ha en skon jul!

Puss och kram

GOD JUL!!


Thailand...

...helt underbart....blaa vatten och vita strander. Drinkar i kokosnotter och massa palmer.
 
flygresan var lang lang...hela fyra flygplatser hann vi se innan vi var framme i patong.
Dar var det som vantat mkt horor och dyligt sa man trottnade ganska snabbt pa stan.  Dar handlade vi vara forsta saker,roligt att pruta ju!! Manga forsaljare ropade efter en hela tiden men det ar inte samma sak har pa phiphi...skont!
Dar blev det lite sol och bad bodde pa ett flott hotell med ac men det kostade lite mer...inte for att det var mkt men mkt for att vara har tror jag.
sen akte vi bat till phi phi och har ar vi nu. Fick visst lite for mkt farg aven fast vi smorjt oss massor...men det blir nog battre med tiden... vi har varit har i tva dagar. vi har badat snorklat i underbara vatten...och akt bat. akt till olika strander och sett haftiga fiskar, bland annat "Doris"
Hotelet ar inte lika flott har. toaapappret far man slanga i en hink bredvid och sen far man halla vatten i toan for att spola...men det gar oxa...ingen ac bara en flakt i taket...och en varm flakt till tacke...varmt...men skont...klagar inte..
Nu ar vi lite i staden och ska ata lite mat och fa lite massage NICE!!
Har ar aven en hel del svenskar. vart man an gar tycker jag man hor nagon svensk...hehe
 
Mycket vatten, god mat och lite drinkar och sa...men alla ar inte de basta och en del far man i knat...hmm...mindre skoj..Men inget man kan gora at...stackars lilla pojken...inte latt att vara ny jue..
 
Ha det sa himla skont nu i julklappsstoket...sjalv har jag inte borjat inhandla mina annu...men med tiden sa!

Imon bar det av till ko lanta och dar fortsatter aventyret....

Puss och kram

Thailand

Nu ska vi snart påbörja vår resa till Thailand.

Flyger från Landvetter kl 18.00 om det inte är försenat då vill säga. Förseningar och väntan är våran grej idag.

vänta på akuten, vänta på apoteket, vänta på mc donalds....ja säger då det.

Klockan tre ska vi bege oss....

Nu fixa det sista.

Vi hörs av!

Tisdag!

Fy vilken eftermiddag jag haft. Föräldrar ringer och skäller ut en om ditten och datten, får se om det hinner bli ett möte innan jag åker på semester. Undrar om föräldrarna egentligen vet hur deras barn beter sig i skolan?! Hmm...får börja fundera på vad jag kan förbättra hos mig själv som pedagog =S Det finns alltid några saker man kan göra.


Nu börjar det nästan krypa lite i kroppen för snart är det dags att flyga långt iväg.... Ska bli härligt! Behöver verkligen den här semestern känner jag. Få sola, bada och upptäcka en massa saker med två andra härliga tjejer. Väskan är snart färdigpackad nu med...men HJÄLP...har jag tillräckligt med saker med mig nu då? Räcker kläderna, pengarna och allt annat?? Förhoppningsvis gör det de...och har jag glömt något så hoppas jag att ja ha med mig det nödvändigaste iaf!

Nehe...tillbaks till att fixa med en massa....


 LÄNGTAR!!

Julklapp...

Skulle ju visa paket på min första julklapp jag fick av min kära bror och mappa. Men när jag skulle ladda upp bilderna ville de inte som jag ville så vi får klara oss utan dem.
Jag fick alltså en stort paket. I den stora lådan låg mindra som var invirad i MASSA tejp, som i sin tur var invirad i bubbelplast, som i sin tur var invirad i tejp, som i sin tur var invitrad i bubbelplast, som i sin tur var inlindad i tejp och som till sist avslutas med lite bubbelplast. En massa tejp och bubbelplast blev det. Men paketet innehöll en ny KAMERA!!

Tack så mycket!

Hade ju frågat ma och pa om jag fick låna deras kamera när jag åkte till Thailand eftersom min är så dålig.
Det fick jag ju men sen fick jag en ny i julklapp iaf!!

Whihuuuu!!


2:a Advent

Idag är det söndag och den 2:a advent. Dags att tända andra ljuset, fast det har vi inte gjort ännu.
Det får bli lite senare ikväll när städning och grejning är klart.

Det är även 4 dagar kvar till semestern...=). På torsdag är det dags att bege sig till Kungsbacka!!
Skönt med att det löst sig med allt uppror i Thailand, det mesta iaf. Så nu kan vi åka som planerat.
Har börjat packa väskan nu, har lite småsaker som ska ner till, men snart är den klar =)
Bra att börja i tid som sagt, finns inte så mycket tid till packning nästa vecka så...

Idag har Madde och charmigaste Noah varit på besök.
bjöds på nybakad tigerkaka som bästa Kalle bakade idag på morgonen. Den var god!!

Saknar min lilla Bebbsan nu. Hon får bo hemma hos Ma och Pa när jag är på semester.
Där har hon det bra!Nästa vecka ska även den sista sprutan tas, aj aj i armen. Den förra gjorde så ont så länge.
Hoppas inte den här gör det ska ju åka till Thailand dagen efter, men oavsett så kommer det vara värt det.

Har föresten fått min första julklapp, ja juste det, den tog sin lilla tid att öppna den ska jag säga..

Återkommer...


VEM??

Nån har stulit min cykel...zxzxwsråwlöds....ARG!!! Jag blir så arg och ledsen. Varför måste någon ta någon annans saker. Min cykel var ju ändå låst. Hur lyckas de? Och hur lätt är det att hitta sin cykel sen då. Typ som en nål i en höstack, omöjligt! Har anmält till polisen och så nu, vem vet man kanske hittar den?!
Annars får det bli att köpa en ny när man sparat ihop lite nya pengar.Till råga på allt är det lite oroligt nere i Thailand, bajs. Men vi ger inte upp!!
Vi förlorar inga pengar iaf om vi inte får åka och det är ju tur det iaf!

RSS 2.0