Alltid är det något...

...som man glömmer. Så typiskt. Tog ju några fina kort på mig och Ebba när vi åkte hem till Ljungby. Och vad glömde jag hemma då...jo kamera och mobilsladden till datorn...:( grrr....blir så arg på mig. Men ni får väl se lite kort när jag är hemma och kan skriva här igen!!

Blev inget IKEA idag som jag trodde. Hade ju bokat tåg och buss ända hem till Ljungby för en gångs skull. Sen sa mamma att de var på IKEA och då tänkte jag att jag kunde hoppa av i Älmhult. Men det kunde jag inte...för tåget stannade inte där..:( så jag fick allt vara utan IKEA och åka ända hem ist. Det blev en massa tåg och bussbyten, började åka från jobbet efter 13 och var hemma i Ljungby 17. Fick ju vänta lite mellan varje avgång som tur var hade jag en superbra bok SMUTS  med mig som jag knappt kan sluta läsa i och så var det soligt och vårigt väder ute, dock lite kallt.

Omslagsbild: ISBN 9789100109332, Smuts


Nu har många fått sina inbjudningskort! Hoppas att ni kan hitta några coola kläder!! Jag ska se om jag kan hitta och komma på något imorgon.

Imorgon lördag är det som sagt först en runda i staden för se om det kommit något nytt, sen är det barnkalas hos Filippa, för att avsluta dagen/ kvällen ute hos Ida i Toftaholm med spel, sång, vin och en massa flickor!!


Hoppas oxå ni har en bra fredag mina kära!

Inte en lugn stund...

Idag är det torsdag och det finns massor att fixa med. Tvätta först och främst sen packa lite. Ska ju åk till Ljungby imon...:) Blev inget besök hos Madde och Noah för jag kände att jag inte hann. Fick vara lite snäll mot K så hon fick träna och slippa åka hem och gå ut med Ebba. Sen va de lite sjuka där ute med så. Får bli nästa vecka ist.

Dagen har gått fort och den har inte varit utan protester ska jag säga. Suck tar så mycket kraft från en sådana elever. Sen fick jag ge tre elever kvarsittning förr de kom 25 minuter sent....haha...så kan det gå när elaka fröken är i farten...fast jag är oftast snäll..:D

Jag har också varit på bokrean men tror det eller ej...jag köpte inget....orkade inte och fick allt läsa ut dem böckerna jag har hemma först. Är inte direkt inne i någon läsperiod heller så det går lite trögt på den fronten. Mest Kalle Anka pocket nu för tiden....haha!




Nu tvätten!

Dagen borde har fler timmar...

Pust och suck och stånk och stön.....ibland känns det som om man inte hinner med sig själv. Så mycket som ska göras hela tiden. Man jobbar länge, sen ska man hinna handla och träna och städa och vara hemma och inte göra någonting.
Men idag har jag iaf hunnit jobba, handla, träna fixa klart inbjudningarna till maskeradfesten....de blir super bra! Hoppas ni bli glada alla som får det.
Imon blir det kanske att hälsa på en lien bebis Noah och sen packa och tvätta. I
 helgen bär det ju av till Ljungby för att träffa alla roliga människor och fira yttligare några födelsedagar!! Har bara ett paket kvar att köpa!!

Nu e biljetterna till lite var stans handlade...så nu kan jag åka massa tåg....och Branäs resan känns ännu närmare... jippiiii.... Längtar så!!

Nehe...nu sova....måste bara fixa i ordning mig själv och lite till imon...

Natti natt!!

snart måndag...

Nu ska jag strax gå och lägga mig, ska bara bli lite mera trött. K har åkt till jobbet, jag slöar lite i soffan och Ebba gnager ben. Har haft en skön slapp helg med inte så många knop gjorda. Idag har jag designat klart mina inbjudningskort till 25 års festen och ska försöka fixa papper och dyligt imon så de kommer iväg. De blir sååå bra!!

Imon är det ny jobbdag och jag jobbar till 17.30. Sen när jag kommer hem är det handling som gäller. Börjar bli tomt i herr Kyl och fru Frys nu! Sen finns det alltid en massa annat man måste göra...pust...ingen träning  imon med andra ord.. :( får bli på tisdag ist om jag hinner med det!


Kanske skulle vara något?!


 


God natt!

Söndag...

Tog mig allt lite sovmorgon idag till klockan nio, det fick jag! Sen var det upp och göra sig i ordning och gå en långprommenad med Ebba. Väl hemma blev det en god frukost och Miami ink. Jag älskar det programmet...och ska någngång ta mig i kragen och göra min nyckelpiga. Titta ni riktigt noga ser ni en nyckelpiga på alla mina tavlor!


miami_ink_top.jpg




Eftersom K sover idag eftersom hon jobbat natt så kan jag inte väsnas för mkt här hemma. Kan ju gå till mitt plejs men orkar inte just nu. Har istället planerat lite inför den kommande 25 års maskeradfesten!! Ja, det blir trotts allt lite fest även fast jag inte trodde det. Inbjudan mina vänner dimper nog ner i era brevlådor den närmsta veckan!!

Idag stundar snart lite mat, promenad och städning....det behövs verkligen!! Sen ska jag ladd lite inför morgondagen då en ny jobbvecka börjar. Men nu e det bara typ 4veckor kvar till jag följer med Louise mfl till Branäs.(http://www.branas.se/) Ska bli så kul. Hoppas jag kommer hem levande eftersom jag aldrig stått på ett par slalomskidor innan!

Ebba...

....tycker inte om att åka cykelkorg...
image7
....men får göra det ibland ändå. Smidigt med en liten hund!

Natti natt!

Paff...

Oj vad paff jag blev när jag satt och kollade på melodifstivalen. När bidrag nummer två ska gå av stapeln tycker jag det är något bekant med den personen. Jag funderar ett tag och sen slår det mig att vi har gått i samma klass när jag läste i växjö. Haha...världen är bra liten. Synd dock att han gör en låt på bosniska.... och är med i svenska melodifestialen. Det var inte speciellt bra låta med idag heller...det var bättre förr som jag alltid sagt. Jag röstar för att det ska vara en kväll med melodifestival...inte sex gånger.

Ikväll var jag och fixade med lite tavlor hemma hos mig.... och de blev väl ok. Jag är en så perfektionist med vissa saker så ibland måste jag lära mig att blunda och gå vidare.. :P Detta är ett sådant fall och den är väl ganska ok.
image5

Se bra


image6

Glimten i ögat
Är en annan tavla jag gjort till Louise i inflyttningspresent! Behöver jag säga att hon blev superglad!!

Fast jobb...

Gömde ju berätta en sak...


....igår skrev jag på pappren om att jag har fått fast jobb....det betyder att min provanställning på 6 månader har gått ut!! Jippiii....det känns skönt! Kommer nog vara kvar på den skolan ett tag iaf...nu när man har gjort en del där, men inte för evigt hoppas jag. Mer om det en annan dag!

image4

Helg!!

Äntligen är det helg...iofs är det ju snart lördagkväll men har inte orkat skriva innan. Igår jobbade jag till halv fem och sen va det handla och hem och laga mat - GOTT. En skön hemma kväll med På spåret och någon annan film på tv. Somnade nästan framför tv:n. Typisk fredagar för mig.

Sen hade man två roliga smått fulla flickor som ringde och skulle prata en massa när vi gått å lagt oss, himla skoj verkade de ha iaf :D och de mådde nog toppen i morse :P Det gjorde iaf jag. Gick upp kvart i åtta och efter lite frukost imagen bar det iväg till träningen och tränade 75 minuter muskel....SKÖNT...men jobbigt!

Eftersom  det blåser halv storm ville inte Carro ut och köra på vägarna och det kan jag ju förstå. Hade inte jag heller gjort. Jag får ju ändå träffa dem nästa helg när jag ska hem och fira hennes 1års dag :D Stor flicka hon har blivit nu och jag har hittat den perfekta presenten!! I like...ni ska få se senare...typ efter nästa helg :P

Annars har det varit en skön lugn dag inte gjort så mkt, behöver man väl inte alltid!? Ska iväg sen och fixa med mina tavlor och sätta upp dem och kanske börja måla på de andra. K ska ändå iväg och käka och bowla sen ska hon jobba natt.  Försökte ladda upp en kul film på youtube på Ebba men det vill inte som jag vill...men det kommer sen kanske, vi får väl se.

image5

 (Design by Louise)

Det var inte den här bilden jag menade men här är hon ju otroligt söt eller hur? :P

Snart läggdags...

Redan torsdag...snart fredag....veckan har gått alldeles för fort. Har haft en lugn skön dag på jobbet med så gott som inga barn att ta hand om. Fick ägna nästan hela dagen åt att planera och greja på jobbet. Blev mest planering och fix inför morgondagen då vi ska ha lite "bio" med alla barnen. Har gjort det lite mysigt med kuddar och madrasser, fixat biobiljetter och popcornstrutar mm... sen har jag fixat det sista med blommorna vi började plantera om igår. Oj, oj...vi planterade nog om minst 20 blommor och säkert lika många kvar....men nu pallar jag inte mer...sååå tråkigt..och ändå var det min idé att vi MÅSTE göra det. Men det var behövligt så...och det ser mkt bättre ut i fönsterna nu.

Fördelen med att jobba så länge igår var att jag fick sluta klockan 14 :) skönt. Var hemma runt 15 efter en snabb handling på Domus. Handlade bland annat en snabbmix av en cholkladkaka som jag var bara tvungen att röra ihop direkt när jag kom hem. Och den fick ett bra betyg...riktigt mumsigt. Fast när man gör den "från grunden" så blir den ju alltid bäst. Men man måste ju prova nån gång...hade fått den rekomenderad så!! Efter det var vi tvugna att ut och röra lite på oss och Ebba hängde gärna på ;)  Nu ikväll har vi även ätit lite popcorn..haha!! GOTT!!

Sov så gott....imorron är det fredag!!


Lång dag på jobbet...

I morse ringde klockan 05.45 pust... var på jobbet halv åtta och åkte där ifrån halv sex. Lång jobbig dag....fast egentligen inte så jobbig. Det är ju sportlov nu och vi har inte så många barn på jobbet. Och imon har jag nästan hela dagen till planering.. : D och får sluta klockan två!!
Väl hemma var det städa, tvätta och fixa med en del och nu är det snart sängen för att snart gå upp igen. Men snart är det helg!! Jippiii!! och då kommer kanske Carro och Filippa...det hoppas jag på!

                                                                           
462646-2
 
        En av Tant Johannas bästa godingar!!

Här har vi Ebba

image2

Här har vi Lilla Ebba. Hennes fullständiga namn Ebba, Greta, Mutter von Flin. Lång Historia om varför hon heter så. Från början skulle hon hetat Greta, men det passade inte alls på henne när hon var liten. Då var hon så urgullig och söt. Därför blev det Ebba, det var min systerdotter Thea som bestämde det. Jag tyckt först Edda men då skulle det låta som om man var förkyld när man sa det tyckte de andra och jag fick väl hålla med lite. Mutter får hon heta för hon muttrar mest hela tiden på allt och alla, såväl löv som gamla tanter...haha. Von Flin heter hon för att hon ser ut som Flin i Lejonkungen med sitt underbett på drygt en cm. Till råga på detta är hon också hjulbent och är smått  schizofren. Min lilla Ebba i ett nötskal men ack så go ändå!

Välkommen till min nya blogg!

Ok, dags för en blogg här kanske... Har funderat på att skapa en ett tag, men den har bara funnits i tanken fram tills nu. Får se hur länge den varar.. : ) Eller hur ofta man kommer att skriva...den som lever får se. Tidiga mornar, sena kvällar..pust...känns som man aldrig är hemma. Stackars lilla Ebba, min hund, hon får vara ensam lite för mkt ibland. Fast det går ingen nöd på henne igentligen.

Hörs snart igen....måste fixa lite till.. :D

RSS 2.0