Så här har vår helg varit


Fredag:
Sluta tidigt--> Hem-->fika--->städa förrådet, slänga massor och stoppa in lite till-->sotering av kort :) KUL!!-->fredagsmys med tacos och film--->Kalle åkte och jobba och jag hoppade i säng.

Lördag:
Kalle kommer hem går och lägger sig och jag går upp-->promenad med Eba-->frukost av nybakta frallor som älsklingen köpt med sig hem---> slapp i soffan-->träning-->tvätta-->dusch-->staden med Malin-->hem till tvätten-->fixa en massa hemma-->kalle åker iväg för jobb mm-->Handla-->melodifestivalmys hos Malin med mumisg mat ocg godis---hem och sova.

Söndag:
Kalle kommer hem jag går upp efter snozzande-->promis med Ebban-->mys frukost med söta lappar :)-->städning och på vissa ställen storstädning i den mån det går när det finns en sovande Kalle i rummet bredvid-->promis med Ebba-->lunch-->fika och lek med Madde och Noah-->handla-->färdigstädning-->plockat upp en låda-->promis med Kalle-->säga hej till Malin B-->mat-->mys i soffan-->Kalle till jobbet-->promis med Ebba-->tv och betala räkningar-->sova?

Snart måndag och mer jobb...:S

Helgen flyger iväg men det har ändå varit en lugn skön helg med inte en massa måsten!

Kram och god natt!


Färdigstädat men ändå så mycket kvar!!

Nu var det färdigstädat i den gamla lägenheten. Har dock kvar lite i förrådet som ska fixas imon, för jag fick inte plats i bilen. Ska även sälja köksbordet imon, skönt att bli av med något och sen lämnar jag nycklarna för det är besiktning på fredag förmiddag, vilken jag inte kan vara med på för jag jobbar.

Har ABSOLUT för mycket saker och ändå tycker jag att jag slänger en massa. I sinom tid tror jag även att jag kommer att slänga mycket mer när man tröttnar på att det är fullt överallt.

Nästa projekt är städa förrådet, det nuvarande. Måste ju få plats med lite grejer till där nere, allt kan ju inte slängas. Det får bli på fredag eftermiddag innan det är dags för fredagsmys...gud var jag längter...denna dag har varit sååå lång!!!

Nu blir det stax sängen.


Puss!


Flyttdax!!

Snö, snö, snö! Slask, slask, slask!
och idag ska jag flyttar möbler!!
SMART som min syster sa ;)

Men vad gör man?!

Just nu snöar det inte så jag ska passa på att bege mig ut och skotta bilen och sen köra iväg och börja plocka lite småsaker som fortfarande är kvar och sen kanske börja packalite smått!

Så lördagens aktiviteter är bokade!

Hoppas ni får en mys lördag!

Kram


Tur att hunddaggis finns!!

Fick för några dagar sedan reda på att Martina skulle gifta sig! GRATTIS till er!! Förstår inte hur ni kunde hålla det hemligt så länge ;)


Dagen idag har varit på tok för lång (6.45-20.45) som aslutades med ett personalmöte....suck...förhoppningsvis blir det bra i slutändan! Tur dagis har öppet så länge som till 20.30 :) och hinner man inte till det så kan de små söta vovvarna alltid sova över!!


Efter en lång dag på dagis är vi tröttisar....och vill bara mysa!!

känner mig lite halvt stressad över flytten med...mkt som ska hinnas fixas på 1 ½ vecka nu...hur ska jag hinna med....men mest möbler och städa kvar...så jag vet vad jag ska göra i helgen..;) Det värsta är ju att det är en massa pappersarbete som också måste fixas med!

 Men det får bli en annan dag än idag!!! 

GOD NATT!!


Tidsbrist, seg dator och blogg.se som inte fungerar.

Oj, vad händer?! Inte så mycket eller ganska mycket. Allt beror på hur man ser det.
Just nu är det mycket som hänger på vad man prioriterar och att gå halva vägen var.

Nu är vi (läs; jag) uppe i en flytt, härligt, men mycket görande och fixande. Sortera hit och dit, vad ska sparas och vad ska slängas. Vad ska vi ställa sakerna vilkas saker ska vi ha kvar. Jag flyttar om, jag flyttar tillbaks och vi kommer på en gemensam lösning. Men till slut ska det nog gå bra!

Lättast hade nog varit och flytta till något helt nytt, men just nu känns det bra så här ändå. Så mycket större behöver vi egentligen inte, mer plats betyder mer saker och behöver vi det? Fast ett målarrum hade jag velat ha...;)

I helgen har det blivit mest mys med familjen hemma i Ljungby. Har varit mest hos syster och städat och grejat, spelat spel och åkt pulka. Det är det dags för snart igen, SKOJ!! För visst är det så kul att åka pulka!! Ebba är också med på noterna!!!


Ebba i pusselformat är skoj att pussla!!

Ikväll kommer min ♥ vän och hämtar mig så vi kan fara hem :) Då blir det en mys kväll!!

Hoppas ni får en underbar Alla ♥ Dag,

(även fast jag tycket det är mest KÖP KÖP KÖP hit och dit. Kärlek kan man väl ge året runt men presenter, blommor, uppskattning mm?!?!)

Puss och kram till alla mina fina!!


Plocka, plockade, plockat!

Plocka hit och plocka dig. Slänga lite och omorganisera för att få plats. Det är det som gäller just nu om jag ska få plats med de sakerna jag vill här hemma om det så väl gäller i lägenheten eller i förrådet. Vad ska sparas och vad ska slängas ??!?! Att slänga tycker jag är svårt eftersom jag är en sådan person som gärna sparar allt smått för det går ju kanske att använda till någonting senare?

Dagen idag har jag även försökt kurrera mina fötter som jag haft sååå ont i på grund utav att Jag, Malin och Elna var ute på stan igår och dansade hela halva natten. Hade höga klackar som jag halkade kring i :D Men skoj hade vi, tills de för fulla människorna kom ut.
Såg ni melodifestivalen igår?? Det var ju ingen höjdare vill jag säga.  Tyckte inte det var någon låt som var så himla bra..Men här har vi ett gäng som säkert skulle komma direkt till finalen :D Grattis till födelsedagsbarnet en speciell dag som denna!!


Vinter!!

Allt för många tycker jag klagar på vintern och snön som vi har just nu.
Visst kan jag med göra det ibland, men inte vill jag att den ska försvinna.
Hellre snö och kallt, kallt. Än mörkt, trist, grått, regnigt och slaskigt.

Det är ju februari, då SKA det va mycket snö!!!
Även om snön försvinner nu, så blir det ju inte vår ännu.

Ja tycker gott att snön kan ligga kvar i en månad till iaf innan den gärna får försvinna.

Vad tycke ni??

Idag har varit en sån riktigt härlig dag med en massa snö, strålande sol, pulkaåkning och grillning av korv.
Kan det bli bättre?! Jo om jag hade varit ledig och fått vara i skidbacken.... vill vill vill!!!!Idag har jag även surfat runt lite på livsmedelsvrket och kollat lite innehåll i livsmedel.
Det gäller att hålla sig uppdaterad för på vårt jobb händer det konstiga grejer emellanåt.
Jag förstår verkligen inte hur vissa människor tänker ibland.

Akta er för vad ni äter för det kan vara farligt att stoppa något i munnen.
Du kan få allvarliga problem och bli dum i huvudet!!

Nu blir det lite soffmys med Ebba innan disken ropar.
 Det tar hårt på krafterna att packa upp en massa saker.

Puss


RSS 2.0