en snabbis...

Från det härliga jobbet =)

Tiden rusar iväg helt klart....och har nog blivit lite förslappat och lat. - Det rimmade ju nästan :)
Har blivit bra på det där för igår rimmade vi massor på högskolan när vi skulle skriva en egen låt, hur grym blev inte den...:D Och så svårt är det ju faktiskt inte!

Snart helg igen och det det ska bli så sköönt. Då ska det inte hända så mkt, eller jag ska vara på hemmaplan iaf :D Förra helgen var också hektisk eftersom jag var i Ljungby och målade och målade en hel massa till min lilla Alma! Så fint så! Ni ska få se...kanske innan det är klart tom :PDags att gå ut och se vad barnen gör så de inte slår ihjäl varandra...

Hurra!!

Då var melodifestivalen över. skönt det, för det är alldeles för många dåliga låtar. Efter förra veckan var det ju så man skulle bojkotta att se på det med. Men, jag är svag för melodifestivalen så ikväll satt jag klistrad ändå. Iaf så lyssnade jag i början!

Är i Ljungby i helgen för igår fyllde syster år!

Hipp, Hipp, HURRA!!!! På din födelsedag!!

STOR GRATTISKRAM till min kära bästa storasyster!

Idag har jag även börjat måla på prinsessans Almas rum, så fint prinsessigt det blir!

Imon blir det mer målande och titta på när Thea tävlar i fäktning. Någon match hinner jag nog se iaf :)

Sov gott!!


Kiddnappning!

Helgens tema var helt klart KIDDNAPPNING!! Kalles syster har fyllt 30 och vi skulle fira henna odentligt!

Fredag: Fredagen började tidigt och klockan åtta hade vi packat in oss i bilen. Jag, Kalle och Linda som var nere och hälsade på oss. (Kändes som det var i somras du var här sist men det var tydligen längre sedan. Men det får inte bröja så längt tills nästa gång;))

Vi åkte mot E:s jobb och överrskade henne regält där. Hon blev mycket snopen och lite chockad:). Därefter bar det av mot hemligt mål. Vi åkte och käkade lunch, mums, därefter blev det spa och bastubad. När vi fixat i ordning oss blev det bowling. Den ända gången vi höll tiden var när vi åkte från bowlingen, hehe. Efter en bra match, jag blev tvåa :), så gick vi och tog oss en öl, mycket trevligt. Väl färdiga där lurar vi med E hem för att "Byta om lite och hänga upp badkläderna" och där hemma väntar ett glatt gäng överraskande med god mat och dryck! Det blev en härlig fest och framåt 23 var vi såå trötta, iaf vi som varit igång hela dagen, så gästerna gick hemåt!

En mycket LYCKAD fredag! Sen att det blev världens liv utanför och ungdomarna höll på att slå sönder förnster och senare riva vägarna med hjälp av musiken är ju en annan historia. Tur vi hade polisen med oss så hon kan hålla koll på dem :D

Lördag: Vi började lugnt men var snart nere på stan, där vi spenderade massor kändes det som. Men det var det värt. Hann inte riktit med allt som vi ville, skulle ju gått ner vid 10...men tur var väl det :P
Resten äv dagen och kvällen bjöd på goda leftovers, mumsig godis, Melodifestivalen, som var skit dåligt, och en massa WII spel, LOVE IT!!! Så himla kul asså ;)


Söndag: Dagen började tidigt eftersom Linda skulle åka hem :( Vi fick mumsig frukost. Därefter hände väl inte så mycket. Vi spelade massor av WII, fick såå ont i min tumme...ingen sms tumme här inte utan en wii tumme  ;). Vi gick en runda och åt tacos. Efter det blev det blåbärspaj, mumma!!
Sen var det att packa ihop sig för att åka hämta Ebba hos mor och far och sen åka hem till skåneland!!

Helgen var kanoners BRA!!! Kan lätt göra om den igen!


RSS 2.0