I väntans tider...

Det var mkt vänta vänt vänta i eftermiddags. Jag skulle vara på Grand hotell klockan 13. Väl där fick jag skriva in mig och sedan vänta på att bli sminkad , typ en timme. Väl sminkad fick jag vänta på att bli fotograferad, typ en timme. Väl fotograferad fick jag vänta för att komma och se alla 49 bilderna, typ 30 min. Jag skulle ju inte köpa några bilder för jag tyckte det skulle bli för dyrt, men när man väl såg bilderna så var det ett måste. Det var sjukt svårt att bestämma sig vilka bilder man ville ha. Tio stycken verkade mkt men det var det inte alls. Så jag fick en extra bild för att fotografen tyckte den var såå bra. Så kanske använder de den till något. Får väl se om de hör av sig..;) Under fotograferingen fick jag även byta om tre gånger så man fick lite olika bilder! (kläderna hade jag med mig själv) Så nu har jag 12 ego bilder. Jag är toppennöjd. Det var jätteroligt att bli fotograferad på det sättet, inte så svårt. Fotografen talar om precis hur man ska stå. En perfekt födelsedagspresent till mig själv!!


Denna blid bjussade fotografen på. Jag gillar den med så mkt!

Det kommer bli många förstoringar sen!!


Nya frillan!


Igår kväll var jag hemma hos Madde och co och käkade lite gott och snackade en massa. Skulle egentligen bara vara jag och Madde och en tjej till, men så blev det inte. Grabbarna grus ville oxå vara med  ist för att gå på fest som det var tänkt, så det gick väl bra.  Maten, fläskfilégratäng m ris, och efterrätten, någon choklad kaka, var riktigt mumsigt. Sen släckte vi ner lite och spelade en omgång pratmakarna. Vi tjejer vann!! Vilket inte var så positivt från andra håll :P Därefter kollade grabbarna på fotboll och vi tjejer snackade en massa och försökte få söta Noah att sova. Han är bara för söt den lilla charmknutten!!


Så här blev nya frillan. Eller ny och ny ska jag väl inte säga, har ju haft det så här ett tag, men iaf.
Jag har slingat lite nya ljusa slingor och klippt upp det en del. Skönt så man kan göra något mer utav det, men det känns lite kort ändå. Behövde klippa en del eftersom det var så slitet efter jag varit i Thailand och så...så nu är jag über ljus igen.

Idag har jag varit lite duktig även fast jag tog det slappt ganska länge i soffan, var såå trött. Har ställt om klockan till sommartid, promenerat med Ebba en liten runda(massiv träningsvärk i benen idag) och putsat köksfönstret. Det behövdes. Men när jag skulle hänga upp andra gardiner var det en dm för korta...grr...det var bara och ta ner igen och med tiden får jag handla nya kanske. Jag fyller ju år snart med..;)



I em blir det vofflor, mums, men nu ska jag in i duschen och packa lite. Snart dags att bege sig till Grand Hotell för att medverka som make up artist eller något sådant! Spännande. Blir nor inga kort köpte var rätt dyrt men man vet aldrig. Men något hoppas jag att man lär sig iaf. Blir en rolig eftermiddag förhoppningsvis.

Ni har väl inte glömt att ställa om till sommmartid?!


Sköna Lördag!

Till skillnad från igår är jag idag ganska pigg. Fredagar somnar jag alltid i soffan, igår var inte ett undantag. Fick dessutom reda på att jag slutade klockan tre istället för halv fem igår. Kul och få reda på det när klockan är kvart över fyra =( Jag måste få mer koll på mina tider, men har varit så många ändringar nu fram och tillbaka så det är kanske inte så konstigt. Rekorn var uppe och pratade med oss också om en massa förändringar i höst...hmm..undrar hur det komme bli. Jag får ju vara kvar iaf! 

Har hunnit med massor redan idag. Gick upp ganska tidigt, tog en lätt frukost - Smothie =) Mums! Därefter blev det vårens första springtur på 6 km. Det gick ganska lätt, men fick värsta skavsåren =( Och mina skor är inte ens nya. Men efter några till springturer ger det vel sig!!  Efter springturen blev det ner och tvätta och sen han vid med duck och grejer och nu har jag precis ätit en sen eller tidigt frukost igen!

Nu dags att hgämta sista tvätten, sen ska jag gå till frisören och fixa till det långa håret!


Vi har varit så duktiga idag!

Putsa fönster när jag kommer hem??

God morgon!

Uppe med tuppen...trööött... Men precis ätit frukost, promenerat med Ebba och solen skiner på klarblå himmel! Underbart, men det är svinkallt med. Men vad gör det när solen skiner.
Träningsvärken gör sig uppmärksammad
och strax ska jag borsta gaddarna för att sedan bege mig till busse och jobbet.

I em blir det långpromenad i solen, hoppas hoppas!

Du klarar tentan galant Erika!! Tror på dig!


Spännande...

Fick precis ett samtal från en person som undrade om jag vill komma och sminka mig och fotografera mig som en make up artiskt!! Min fd kollega  Jill rekomenderade mig när hon var på det sist. Gissa om jag blev förvånad.

Hmm...undrar om jag ska ta och boka in ett besök hos frisören då...=) På söndag smäller det!!


Finaste blomman, doftar uinderbart. Tog detta kort i Thailand!

Vinter och vår...

I morse ringde klockan mycket tidigt. När jag stod och gjorde frukost vad fick jag så se?? Full snöstorm utanför. Så roligt då...INTE. Som tur var har det mesta försvunnit under dagen tack vare solen!! Men Greta blev sååå skitig, och knappt är det lönt att tvätta henne heller.

Bilderna från helgen kommer nog snart. Kameran är visst i min andra jacka som jag inte har här. Bjuder på en annan söt bild idag!


Tack Carro för fina tröjan!
 

Nu är det lite jobb, sen lite mat och sen träning!!

Bye

Dålig uppdatering...

Jag har varit och är väl ganska dålig på att uppdatera, men tiden är inte med mig och stundtals inte lusten heller. Men ibland så. Bättre det än aldrig säg.

Helgen var toppen. Vi var i Eksjö hos Martina och Johan. Vi åkte upp till Eksjö på fredagen och hjälpte till och grejade med lite av varje och sen gjorde vi staden och festen på lördagen och slappt med lite fika på söndagen för att sedan köra hem. Ebba fick vara hos hennes mormor och morfar som vi lämnade och hämtade i Ljungby på vägen dit och hem. Tack för en trevlig helg och mysig fest! Det var roligt att få träffa så mycket nya människor. Träffade även söta Evelina vars blogg jag läser  :)


Idag har Ebba varit på dagis och när jag hämtade henne fick jag höra att hon minsann är en bestämd liten vovve som alltmåste hålla reda på de andra hundarna. Lilla Ebba på 4.3 kg. haha. Vägde henne i torsdags när vi var hos veterinären och tog vaccinspruta. Det gick bra!

Eftersom jag jobbat länge idag blir det inte så mycket tid över på kvällen. Men något positivt är iaf att det är ljust ute så länge nu!!

Nu göra sig i ordning för sängen så vi kan lyssna på vår spännande bok! Mer uppdatering imon förhoppningsvis!

Puss och kram och God natt!

Förkylt...och ett STORT GRATTIS!!!

Ja då var det visst min tur att få snörvla ett tag. Jag tycker inte om att vara förkyld, näsan bara rinner mest hela tiden. Ska försöka bojkotta nässpray denna gången. Får se hur länge jag klarar av det.

Hoppas den blir bättre till helgen när vi ska åka till Martina som fyller 25 år idag!! GRATTIS!!!

Mycket att stå i just nu. Jobbet, massa att göra där, kursen på högskolan, ja dags att börja skriva lite där med...Nu gäller det att ligga i!

Host och snörvet och god natt! Snart dags att krypa ner i sängen!!

Ljungby helg!

I fredags efter jobbet 18.30 körde jag först och hämtade Ebba som Erika passat halva dagen, TACK! 

I tisdags när jag skulle hämta Ebba sa hennes dagisfröken att hon hostat massa och att det nog var kennelhosta. Kennelhosta är  väldigt smitsamt men inget farligt och det va bra om hon kunde vara hemme tills hon var frisk igen. Ebba hostade lite men inte så farligt så på torsdagskväll var hon frisk igen men hon fick vila hela helgen ändå.

Efter jag hämtat Ebba bar det av mot Ljungby...långt att köra, kändes det som iaf, ca11 mil...men det gick det oxå.
 Väl hemma blev det lite mat och tv sen sängen, såå trött.

På lördagsmorgon blev det till att gå upp i tid, käka frukost och sen iväg. Skulle kolla på när min systerdotter Thea tävlade i sin första fäkttävling..=) Hon har fäktats i ett halvår och hon hade ett mål att vinna en match vilket hon oxå gjorde. Hon vann den första matchen hon fäktades, DUKTIGT!! De andra fäktarna var riktigt bra och Thea kämpade på som bara den. Hon är en riktg fighter!!
  
Här har vi fröken Thea, redo för match..

 
Här står hon längst bort och kämpar på riktigt bra!


Efter tio matcher åkte jag, ma, pa Alma och Viktor hem och käkade lite och slog in paket. Syster har ju fyllt år!!
Därefter åkte jag till Carro med familj för lite fika och paketöppning. Filippa har oxå fyllt år,  två år!
Stora flickan som snart blir ännu större, storasyster inom en månad ju!!
Tack för en mysig stund vännen, hoppas jackan och de andra kläderna kommer till användning.

Att gå ut med Ebba tycker Alma är riktigt skoj!!


Hej då säger Filippa!! Elefanten från Thailand var skoj!


Det var inte bara Filippa som fick paket, fick även jag eller Ebba!
Tack för finaste tröjan säger vi!
(Bild kommer senare, finns på mobilen)

Efter fikan hemma hos Carro bar det iväg hem, hämta de andra och sen ut till Kånna där syrran bor för tacos och fika och Melodifestivalen. Vilken skräll det blev då...hihi...men det blir nog bra i långa loppet ändå!!


Denna vassa sak provade jag hemma hos syrran. En spikmatta som hon fick när hon fyllde år. (inte av mig, då fick hon 6 st böcken som hon bara hade läst en av . Det var ju bra det!) Den var skön att ligga på, lite stickig dock ;) Låg på den i tio min, sen gjorde det lagom ont att gå upp därifrån. Väl uppe kändes det som om man hade solbrändt sig på ryggen. Men efter 15 min var det borta, tur det.

 


Nu är det söndagskväll och jag ska snart bege mig till skåneland igen...Imon är det lång jobbedag...
...hmmm undrar vad chefen ville prata med mig om??

Ha en skön kväll, det ska jag ha när jag väl kommer hem, men en massa mys!!

Puss och kram

Måndag hela veckan...

...fast snart är måndagen slut...skönt det....bara fyra dagar kvar till helg igen!!

Helgen blev skoj, men fy för vad jag mådde dåligt igår...var väl min tur det...Men inte kan man ligga på soffan HELA dagen inte...jag var faktiskt och hälsade på Madde och Noah och bjöds på god fika, typ kladdkaka med smält nogat på...MMMM..
Har redan bokat in nästa gång jag ska dit..=)

Lördagen började med träning, gött, skivstång kondition...Man vet att man lever ska jag säga.

På kvällen kom Erika och Marielle och käkade lite god mat och drack gott till det. Sen kom det några flickor till och vi kollade på melodifestivalen och sen provade vi vår egna sång stäma =P

Ebba tyckte det var roligt att vara med....en riktig linslus!


Vad är detta nu då...?

Hmm...hur kommer jag ner härifrån...

Men hallå...ser jag road ut eller?

Inte en enda falsk ton....hahaha


Fredag idag...

..och vi säger GRATTIS till Ebba som har namnsdag idag. Det firade vi med en god nötrulle...Idag har hon varit på dagis och lekt och myst. En av Ebbas frökens barn myser massor med Ebba och berättade att Ebba gillar att pussas...Mys att hon har det så bra...även om hon kan få sig ett nyp av de andra hundarna ibland.



Själv hade det varit en lååång dag på jobbet och en hektisk vecka med skola på högskolan och personalmöte...och nu vet jag redan en sak jag glömt...att skriva i när jag önskar semester...ja, hur ska man hinna med allt när man är själv...hmm... Har även haft lönesamtal idag och det gick ju bra!! Kändes skönt att prata med  förra chefen iaf...

Fredagskvällen ska fortsätta med mys med Ebba och snarka i sängen...trött nu ju...

God natt!


Inga hål!!

Igår när jag va hos tandläkaren hade jag INGA hål!! Gött... =D Jag tog tydligen bra hand om mina gaddar med!



Så jag blev bara 750 kronor fattigare...men behöver inte gå dit förrens om ett år om inget annat inträffar....

...det firar vi med en godisbit..!!

Bio..

Ikväll ska vi gå på bio, "Män som hatar kvinnor" Vi hoppas på att den är bra!

SF Bio: Män som hatar kvinnor

Den var ruskigt bra faktiskt!! Helt klart sevärd!!



Kram

Vår..??!!

På promenad efter träningen med Ebba såg vi allt lite fina vårblommor.
Såg även att vitsipporna snart kommer titta fram!

 

 
Fina små snödroppar....det fanns massor!


Ebba var med och luktade på blommorna, missade dock att få blommorna med på bild.


När våren kommet får vi väl lysa upp den med att använda våra rosa bajspåsar jag fått av Martina

Ikväll har jag oxå målat lite på mina tavlor och läst min bok till skolan på tisdag...den var inte så farlig som jag trodde, ska kanske läsa lite till... Sen ska jag möta Kalle vid tåget...=)
Imon är det jobb igen, jobb jobb jobb...och dagis för Ebba!
Tung vecka blir det här...men det ska nog gå ändå...

En tröttis eller snarare två...

Så här kan det se ut en fredag...


Självklart ska en liten Ebba få något att smaska på under fredagskvällen.
Gott och det försvann i ett naffs...


...och efter en heldag på dagis och lite gottis i magen somnade hon gott, precis som sin matte i soffan.
Ja, det var ju fredag...


RSS 2.0