Sol, sol, sol!

Härligt är det med sol, fast jag håler mig inne än så länge. Solen kommer snart på balkongen då kanske jag ska sätta mig där en stund =).  Håller på och tvätta en massa och bör väl städa och sådant tråkigt...men inte idag. K jobbar ett tag till och alla andra är iväg känns det som så jag tar det lilla lugna ett tag till. Ikväll kanske man skulle prova på att spela äventyrs golf? Det hade varit skoj!?

image139

Igår hade vi en skön slapp kväll men god mat, fil och lite godis. Vi såg Gulkompassen, sådär tyckte jag, Tyckte den inte fick något vidare slut, hade velat se mer av den. Men det är kanske gjort för en uppföljare?!

image140

Det bästa med idag, lördag, var att jag fick ligga kvar i sängen när K fick gå upp klockan 6 =) Livet är rättvist ibland, när det för det mesta är tvärtom. Men jag låg inte kvar hela fm för det. Gick upp strax innan åtta och gick och tränade ett hårt pass efter en bra frukost.

Nu ska jag greja lite här hemma och ta vara på den ensam tid jag har kvar idag!

Använd solskyddsfaktor när ni är i solen!

Otur eller?

Det har typ inte regnat på mer än en månad vilket är ganska skönt. Visseligen behövs det regn men det behövde ju inte komma en massa regn när vi just skulle ha lägerskola =S. Men som sagt så gjorde det de, iaf halva dagen, så blöta det blev vi =(. Tur att jag iaf hade bra kläder med mig =) Lägerskolan var toppen annars, vi fick omplacera lite ungar eftersom deras tält blev så blöta att de inte kunde sova i dem. Jag förflyttade mig också, det var på tok för kallt att sova själv i ett tält, trots min nya sovsäck, så jag sov inne =P. Men det är inte skönt at sova på liggunderslag =( Fick så ont i ryggen, skyller på att jag glömde min kudde hemma. Typiskt obra.
Det är mycket samarbete när man ska sätta upp ett tält, speciellt de stora, tur att jag och en annan lärare bara hade ett litet. Fast vi fick ju hjälpa alla våra elever förstås, alla hade inte små tält med sig om jag säger så. Lägerskolan bjöds på en massa knott och mygg =) fiske, tipspromenad i ösregn, grillning, bad - både frivilligt och ofrivilligt - och en massa annat.

När jag väl kom hem från dessa två dagar, måndag och tisdag, var jag helt slut och det känns som om det fortfarande sitter i. Men imorgon är det fregdag och då är det nästan helg!
Idag har jag fått vara ute hela dagen med jobbet, bra härligt. Fick lite färg, röd färg =S att jag aldrig lär mig.

Efter jobbet var det hem en liten runda, sen till frissan. Det behövdes och jag blev mycket nöjd. Den rosa slingan får vänta till hösten nu, den försvinner så snabbt ändå som den gör utan solens hjälp.

Nehe, dags för lite kvälsmat!


Maskerad!

I lördags var jag bjuden till Caroline och Joanna på 25 respektive 30 års fest. Det var så klart maskerad, vilket är kul. Festen var superskoj och alla hade verkligen gått in för att klä ut sig =). Vi var ett 30 tal personer och alla var utklädda olika nästan. Jag och Anna var utklädda till nunnor =). Ida skulle också varit med oss, tre fulla nunnor haha, men hon var ju tvungen att kurera sig lite till efter operationen och det kan jag förstå.
Hoppas du mår bra nu vännen.

image135   
Söta biet Carro. Tack för en super fest och hoppas du blev glad för paketerna!

   image136    image137
Fulla nunnor ja, inte den bästa bilden på Anna kanske? =S Men så skoj vi hade!

När jag och Anna annlände till festen fanns det resan en nunna där. Hon blev skit sur för att vi också var utklädda till det. Men hallå, är det något att bli sur över. Tyckte inte vi iaf.

På söndagen mådde jag väl som jag förtjänade men det är sådant man får leva med.

Här får ni en bild på sötaste Filippa som precis lärt sig få, fast att gå på knäna går ju fortfarande snabbare =)

image138




mycket...

...tiden är knapp och orken med kanske. Men jag har inte glömt bort att skriva. Ska försöka uppdatera mer i dagarna. Händet inte alltid jätte mkt men nu har det varit lite grejer på G. Bror är här nu det var inte igår...=) Ska vara lite mer social nu.

Puss och kram

Då var det kväll.

Sista kvällen med K sen åker jag hem i helgen. Det ska bli så skoj. Fast kommer nog sakna henne lite...
Idag har vi städat och handlat och jag är klar med packningen med =) Har handlat lite friluftsgrejer idag som sovsäck och lite matredskap, allt för lägerskolan =) När jag kommer hem på söndag är det bara att packa upp och packa ner igen. Har även handlat  lite presenter, det är alltid kul.

image133
Ett mycket bra redskap, sked,gaffel och kniv i ett.
En spork.

Inhandlades idag i två exemplar. Färg; rosa!!

Nu har det varit soffan ett tag och snart är det sängen!

Hoppas det blir lika fint väder framöver som det varit ida. Lite varmare kan det ju iofs oxå bli, det skadar inte.

Sov gott



Ebba den lilla ligisten...grr..

Som ni säkert förstår har Ebba varit olydig idag. Hon gillar inte att klippa klorna och ville absolut inte gå ut på balkongen (där vi klipper klorna för att Ebba inte ska håra ner hur mycket som helst inne, hon fäller väldigt mycket när hon blir lite stressad). Hon gick motvilligt ut på balkongen men smet in två gånger om. Första gången sprang jag efter henne och andra gången sprang K efter henne. Ni skulle sett hur hon spran...hehe. K slängde sig efter henne och fångade henne så hon kissade på sig, stackarn...men är man olydig så är man. Sen blev det till att klippa klor och då gäller det att hålla ett stadigt grepp om hela lilla Ebba. Sen när on var klar fick hon en godig och jag fick gå in och torka kiss =( Men på något konstigt sätt tycker jag o henne ändå.

Kastrera eller inte det är frågan. Det kostar bara 6000 och det är det billigaste...=S !? Någon erfarenhet?!

Dags att gå ut sista gången med henne nu och passa på att ta upp den sista tvätten.

God natt alla söta!

Onsdag och en massa annat...=)

Antingen händer det ingenting på veckorna eller så händer det massor. Känns som man inte hinner med just nu. Mycket på jobbet som ska göras innan det är sommarlov,men det är skoj. Har hållt på att flytta massa saker från ett rum till ett annat idag, vi ska nämnligen flytta upp vårt personalrum en trappa upp, ni anar inte hur mycket saker det finns i varje skåp?!

Väl hemma är man helt slut. Träning, städ, tvätt och ja ni vet det vanliga. Och nu har det även varit en del målning, ja det blev en intressant tavla som man nog kan stå och titta på ett tag. Antingen gillar man den eller så gör man det inte. Jag är ganska nöjd med den. Den passar ändamålet... =)

I måndags efter jobbet var jag och K på bio, What happens in Vegas? Helt klart sevärd. Skrattade massor =D Fler filmer att se på bio står på tur; Sex and the city (ett absolut MÅSTE!!) och Indiana Jones nya. Inom en snar framtid helt enkelt.

I helgen bär det av till Ljungby för lite maskerad och sen får jag ju fira mamma lite med på söndag. Sen väl på måndag tisdag har vi lägerskola med alla eleverna och det blir till att sova i tält :S Vi hoppas på fint och varmare väder! Och så är det någon som fyller år med =)

Mycket lite av allt och inget, så kan det vara! Grattis till jobbet Linda!!

På återseende!

Lördag!

Idag är det lördag, helt underbart att få vara ledig. Började morgonen med lite sovmorgon sen blev det en längra promenad med Ebba för att sedan inta en god frukost. Helg frukostar är de bästa, för då orkar man med det där lilla extra. Under intaget av frukost tittade jag på Miami ink, snart så ska jag väl ta mig i kragen att göra min nyckelpiga. Men fundera på att placera den på en annan plats, handleden kanske!?

När K väl vaknade slappade vi lite sen gjorde vi oss i ordning för att gå på picnic i Tivoliparken där Nasim från Bollibompa och ett par till underhöll en liten stund. De var faktiskt bra! Hur mycket folk som helst, fast mest en massa barn, var det där och god lunch blev det. Väl hemma blev det till att byta om för att cykla en snabbis till gymmet. Följde med K för att hon skulle få lite sällskap och så att jag med fick lite träning. Vet varför jag så sällan är på gymmet, jag tycker det är så tråkigt. Tränar hellre annat och bra är väl det.



Väl hemma för kvällen blev det dusch, städning och lite mat. Nu sitter jag helt förslappad i soffan och K är på jobbet. Orkar inte göra någonting....kanske lite godis...=)

Soffan blir det resten av kvällen, fast Lindas kladdkaka lockar lite, men jag orkar verkligen inte...pust.

Bye.



Blogga mer va det ja...

Bloggar jag för dåligt. Ja, tiden räcker inte till alltid. Mycket på jobbet, sen har man ju annat försig när man kommer hem med. Måste hinna umgås med lite folk och så träningen på det. Sen är det j en fördel om man har något att säga. Fast egentligen finns det nog något att säga om var je dag skull jag tro. Efter en lagom dag på jobbet och ett skönt trängingspass, sitter jag i soffan och tittar på mat pogram mätt och belåten efter en smothie med müsli i... MUMS!

På jobbet idag har vi varit på ett skolmuseum från 1920 talet. Vi hade alla klätt ut oss och fick lektioner och titta runt lite hur det kunde se ut. Tänk att bo på eller vid skolan när man var lärare. Skönt att det inte är så nu, fast man hade ju haft det nära till jobbet vilket kan vara en fördel, eller!?

image131

Igår blev jag bjuden på lite "hejdå"  fest i Annas stuga som ligger i Mellby strand den 6 juni =) Hon ska nämnligen inte vara hemma i Sverige på hela sommaren =(. Men självklart tackade vi ja!! Det ser jag så mkt fram emot. Hoppas  det blir vackert väder bara så vi kan sola och kanske bada!! 
Och innan dess, helgen den 24/5, ska vi ju på maskeradfest hos Carro!! Och nu har vi nog bestämt oss vad vi ska klä ut oss till =P Det kommer säkert bli så skoj!

Nehe, nu får jag visst inte skriva mer, Ebbsan vill absolut leka nu!! Äntligen är löpandet så gått som över. Inget mer mensande för Ebba inte =)


image130
Ebba hemma hos ma och pa, med en av sina favoritleksaker, Råttan.

Kram

Måndag!

Nu är den låånga måndagen snart över skönt. Det som inte är så skönt idag är att det har gått från ungefär 30 grader till 10 grader...brrr.. Gillade bättre när det var lite mer värne, fast lagom är bäst. Drabbades av sol-eksem så kunde inte vara i solen på söndagen  =( och vi som skulle till havet, men så blev det inte. Vi åkte till Linda ist och jag målade lite och vi fick scones och taccos, Mums.

I lördags var vi på stan och strosade lite sen på kvällen var vi och grillade hos Lina. Min nya träningskompis =) Det
var en riktigt lyckad kväll och Linda var på G =P

Nu ska jag snart ta hand om mina fötter och sen mysa med Ebba. Bara den sista veckan kvar nu sen är löpandet slut. Skönt det, för nu är jag trött på det.

Ha en skön kväll för det ska jag. Ska springa och ta ut sockerkakan nu =)


image129

Torsdag

Idag har det varit en lagom lång dag på jobbet och det har definitivt inte varit som vanligt, men det har varit roligt. vi har elevens val och min grupp gör en skoltidning. Det är lite pilligt men det kommer gå bra. Har försökt jämna till brännan lite på jobbet idag, härligt och har även hunnit med att fixa en del. Imon är det en kort och ovanlig dag med, vi ska ha orientering hela dagen. Jag hoppas det kommer bli roligt för det är inte riktigt min grej. Tur att vi är inbjudna till det så jag slipper ordna det, jag är ju som sagt idrottslärare =S

Idag är det tvått och lite så som gäller och snart ska jag iväg på träning. Ska bara dricka min smothie först och få lite energi...=D

image128

Ikväll blir det mys med Ebba och lite gitarrspel....det blev ju inte det igår..tiden gick ifrån mig.

Ha en skön och mysig försommarkväll...=D

Sol och varmt och en massa jobb.

Jobba är det ända man gör känns det som. Det har varit många långa dagar på sistone. Det i sin tur leder till sena kvällar, men idag när jag har lite egen tid så känns det som jag hinner med lite mer. K jobbar kväll nu så man har kvällarna för sig själv....fast för mig räcker det med en...sen är det inte så roligt. Idag har jag haft mitt kortaste (och sista för vårterminen) utvecklingssamtal någonsin. Det var bara en förälder som kom och denna elev har inga direkta svårigheter så vi pratade nog bara i 15 minuter....nä, inte ens det. Men när man sagt allt så har man ju. Efter jobbet idag blev det träning, step it. Det var varmt, svettigt och skönt jobbigt. Nästa pass är det dags för redan imon =)

Nu har jag ätit gott och ska snart titta lite mer på tv och klinka lite på gitarren. Har ju bestämt mig att jag ska spela en låt på  skolavslutningen, så nu gäller det att öva =)

Det fina vädret börjar leda till fin färg på kroppen...=) Det gillar jag!

Nu är det rent hus och sen barnmoskorna!

image121

Fångade Ebba mitt i ett rusk =)

image122

Sköna och underbara blommor, både ute och inne!

          

Glass är gott!

Just nu sitter jag och dricker kaffe och smaskar i min god glass.
image119
I dag är det söndag och det är så skönt med en slapp dag fast ändå inte. Blir så lat när jag är hemma själv, men får hoppas det blir ändring på det när K kommer hem.

I fredags var vi ett gäng som var ute och käkade och drack lite gott på Banken, mums. Det var riktigt trrevligt. Vi tänkte ta en efterrätt med men när vi såg att det kostade 85 kr för tre kulor glass gick vi till Bruger King ist och köpte var sin glass =) Tack för den kvällen tjejer!

Igår, lördag, var det en alldeles för slapp förmiddag. K åkte till växjö och jag gjorde inte så mycket. Jo, jag åkte hem och slängde Lindas vindruvor =D Bättre sent än aldrig säg. Sen följde jag med Erika till Friskis och Svettis för att prova på core där. Inte helt imponerat eftersom den coren inte var den jag var van vid och inte bättre heller, men jag kan ju behöva prova ett pass till med en annan ledare. Men om jag ska byra träningsställe behöver jag övertygas mer  =) Efter träningen var det hem och greja lite sen kom Madde och Noah och plockade upp mig och så bra det iväg ut till Hammar. Vi hade en riktigt skön eftermiddag och kväll med god mat, godis, mys och en massa prat!!

Idag söndag har ju varit slapp till tusen men snart ska jag ta tag i mitt Gitarr övande...=D Var några dagar sen känns det som.

Hoppas ni får en skön söndag!

Puss och kram


På jobbet!

Idag fredag = klämdag är jag på jobbet. Jag blev positivt överraskad över att jag får gå hem klockan 12 idag =) Det är ju aldrig fel. Då ska jag hem och jobba lite hemma ist för här på jobbet så slipper Ebba vara själv så länge. Idag har vi tagit det ganska lugnt här. Åt en god frukost och sen bar det iväg ut i skogen. Där hämtade vi nytt vatten och nya växter till våra yngel, de har blivit riktigt stora nu! Sen gjorde vi rent och fint.

image116

Nu sitter det tre fritidsbarnen ;) och tittar på film. Snart är det lunch, mackaroner och köttbullar och sen går de hem och jag får oxå gå hem  =)

Igår grillade vi, Jag, Karoline och Erika, mums, men det rök visst lite ;)
Ikväll blir det till att gå ut på Banken och äta och dricka gott med Karoline, Erika och Hanna.
Imon hoppas jag att det blir Madde, ska ta och slå henne en singnal snart!

Ha en skön dag!


Ledig!

Så skönt att vara ledig mitt i veckan men ska ju jobba imon ändå. Må så vara förhoppningsvis hinner man med en del då. Har tagit det ganska lugnt nu på förmiddagen och ska se till att komma igång med saker och ting idag. Hade så mkt jag skulle göra idag men kommer inte ihåg allt nu...men får väl börja med en sak så kommer jag nog på de andra.

Ska börja städa nu, det behövs eftersom Ebba mensar nu tre vekor. Det är blöja på henne nu i tre veckor, fast bara när hon ska springa omkring och leka, hon ser så söt ut  =)

image115

Hoppas det inte börja regna nu för jag ska ju springa om ett tag hade jag tänkt och sen ska vi ju grilla ikväll....mums!!

Ha det gott!!


RSS 2.0