Snart 2010!!

Gott Nytt År!!!

2010


Hoppas ni får en underbar kväll alla mina vänner!!

Det nya året blir nog ännu bättre än 2009, eller vad tror ni?

Har ni några nyårslöften? Kanske dags att fila lite på dem ;)

Meny för kvällen

Smultronfördrink
Skagentoast

Kycklinggratäng med färskpotatis

Pannacotta med hallonsås och vit choklad

Ostbricka

Den orkade vi inte och hann inte riktigt med!


Puss och kram säger vi här från Skeen!!!


Kärlek!


Idag har vi varit tillsammans i 4 år, Kärlek!!

Himmeln är klarblå, solen skiner, det är minusgrader och härligt promenadväder. Jag är tokförkyld, Kalle har tok hosta och sängliggande nästan och vi träffas inte förrens imorgon. Men dagen kommer gå fort ändå tror jag för jag längtar till imon. Då är det nyårsafton och det brukar bli mys bara man får vara tillsammans :D

Nu ska jag gå ner till stan och inhandla lite grejer!!

Puss och kram och en massa kärlek till er alla!!


Tävling!

Jag deltar i Martinas tävling där hon lottar ut valfritt smycke till ett värde av 100 kr för den som kan komma på det bästa designnamnet!

Var med och tävla du också! 


Idag har jag själv designat och målat lite naglar på mig själv, Thea och Ida. Det är roligt att måla och sätta dit nagelsmycken och göra fint. Visst blir det inte alltid bra med då får man ta bort och göra om!

Det bästa är att man går från tråkiga naglar till superfina glänsande och glittrande naglar.
Men jag kör på äkta vara för fy för lösnaglar, det är inte värt det. Kostar en massa pengar, gör ont att ta bort, begränsar en i vardagen och förstör ens vanliga nagel!!


söndag...eller måndag är det ju nu!

Idag har det varit en slapp dag med inte så mycket görande eftersom jag inte var i säng förrens tre i natt. På annandagen är det ju lite tradition att gå ut på stan här och så fick det bli även i år. Dock var det sjukt mycket folk..hjälp...kunde knappt röra mig ju...men några kända ansikten fick man se mitt i allt vimmel av folk mellan 22 och 55.

Den här annandagen glömmer vi nog inte i det första taget eftersom vi blev stoppade av polisen två gånger!! Vi var hur trevliga som helst inte speciellt berusade, kan inte poliserna uppföra sig lite bättre då. Böter hit och dit...(inte för mig men ändå) Ibland kan det räcka att man säger till! Tror den polisen bara gör det för att djävlas han är ju känd för det...

Trots det så hade vi en trevlig kväll och mysigt var det att få träffa mina fina vänner, STOR KRAM!!

Dagen och kvällen har bjudit på mys i soffan, besök hos syster där vi spelade lite ishockeyspel och jag vann :P, besök hos vår farbror med några av mina kusiner, för vi var tvugna att kolla in hans tomtevärld och tågbana :D sen var jag hos Ida och tittade på film och mös med brända popcorn. hehe...vilken dag!

Nu blir det slafen, saknar dig min skrutta!!
Puss och kram


Jul, jul, jul!

Julen har varit toppenmysig här hemma med familjen, även fast jag saknar min andra hälft. Det har blivit god mat och dricka. En del choklad - som man är rätt trött på nu- och fina paket. Jag fick bland annat massa målarsaker - tavlor och penslar , en ny eltandborste - välbehövligt- och en superfin klocka- ice watch.



Igår var vi på släktkalas, som var mycket trevligt. Där träffade vi alla kusinerna och alla farbröder och fastrar och kusinbarn med flera. Det var fullt hus hos familjen Karlsson. Det ska bli en tradition om vi fick bestämma. Vi pratade minnen och fick veta saker som vi inte alls kommer ihåg.... många roliga saker har vi vait med om tillsammans.

Idag får vi se vad som händer, inte så mkt planerat ännu.

Kram och hej....bilder kommer senare när jag fått tag i dem, vi tog ju fina kusinkort!!


Snösöndag!!

Idag har varit en härlig dag även fast solen inte orkade titta igenom molnen riktigt. Vi har varit ute på en rikgit lång vinterpromenad på ca två timmar. Härligt!! Det var jag, Kalle, Malin och Ebba! Nu ligger ebban helt utslagen och nästan vi med. Det tar hårt på en när man ska pulsa i skogen i snön. Sen har julklappar slagits in och några har beställts och vi har myst en massa!

Nu har vi precis ätit god middag bestående av potatisgratäng, rödvinssås och hjortkött och en god sallad! Detta bjöd söta Malin på!!

Snart ska vi gå på bio, luftslottet som sprängdes, hoppas på att den är lika bra som de förra filmerna!!

I lördags inhandlade jag även en ny julklapp till mig själv. Jag köpte en ny telefon....:D vilket var välbehövligt eftersom den andra har ballat ur... Det blev en C901.
 
Den är gjord av återvunnen plast så därför känns den lite extra bra att köpa. Sen att jag fick välja saker för 800 kr i butiken kändes ju extra bra...:D

kram och puss


Kul!?

http://www.bluebox.se/

http://www.felsms.com/


Ikväll har jag suttit och surfat lite på nätet. Här är två roliga sidor. Massa fina roliga paket till alla och tänk så fel det kan bli. Jag är en mästare på att skicka fel sms hehe...det går nog lite fort ibland, men jag tror inte att det har blivit så fel någon gång som tur väl är, hihi.

Nehe...nu blir det nog sängen tror jag...känner mig lite trött även fast jag sovit två timmar i eftermiddag..:D

God natt!


Det börjar lida mot jul!

Den senaste veckan har varit hektisk, som vanligt så här inför jullovet.

Det har kommit MASSOR av snö och vi har åkt pulka och frys om våra näsor!

Har varit på julfest x2. En med personalen och en med föräldrar och barn. På den andra julfesten var barnen inte mina kan jag säg, och föräldrarna brydde sig inte så mkt heller. Fy vilket liv och spring och skrik det var. Skönt var det när man fick komma hem.

Alla julkorten är klara och skickade. Har även börjat få några stycken, MYS! En liten hälsning får en alltid att känna sig lite uppskattad!

Nu ska bara julklapparna slå in sig själva med...pust....men det ska någ gå ändå. Imon ska de sista inhandlas.

Hade varit kul att få åka lite mer pulka, men det är ju inte lika mycket snö här hemma som det är på jobbet, lite synd tycker jag!

Efter en lång vecka med långa dagar har jag tagit mig en helkväll i soffan för mig själv med min Ebba!

Imon blir det andra bullar!

Kramar

Rastlös...

jag är så rastlös just nu....vi har inte gjort mycket hemma här idag så det är väl därför. Men snart ska vi bege oss ut en runda för att hälsa på Malin...:D Det är härligt kallt ute idag och snön faller sakta ner. Eftersom det bara är små små flingor som dalar ner lägger det sig inte så mycket på marken. Men det lär ju ha gjort det på jobbet eftersom skolan där jag jobbar ligger högt uppe på åsen!! Vill att det ska komma mycket härlig snö och att det ska fortsätta vara kallt. Det är mys!!

Igår var vi äntligen på middag hos mycket trevliga vänner. Vi åt god mat, drack gott vin och spelade roligt spel, vann det gjorde jag ju inte...som jag sa...:(
Lyx var ju också att få taxi dit och he,...:D Ibland har man tur. Monstret Ebba fick vara hemma eftersom de har två yrväder hemma hos sig, Harry och Otto, fast kanske kunde hon lära dem ett och annat eller de lära henne...hehe... :P

Ska väl se till att göra något vettigt nu....klinka lite på gitarren får det nog bli..!!


Varför går hon alltid och sätter sig i hörnet bakom soffan och alla sladdar??


Hipp, hipp, hurra...:D

Idag är det ingen vanlig dag, för det har varit Erikas födelsedag. Hurra, Hurra, Hurra!!!

Hoppas du haft en bra dag vännen. Snart kommer vi och spelar lite Wei.....och kanske har du varit tillräckligt snäll så tomten oxå kommer med klapp...:D

Imon är det Lucia och jultemadag hela dagen. Det ska lussas, pysslas, fikas, bakas pepparkakor och göra hus mm mm... så snart ska jag krypa i säng. Ska försöka vara på jobbet senast 7.15 imon...så nu måste pepparkakan sova!!

Nattinatt!

Julklappar???



I eftermiddag/kväll har jag pysslat med lite av varje...har varit i full gång mest hela tiden och har fått mycket gjort..:D

Många julklappa är klara...men fortfarande en kvar...hmm...måste nog försöka fixa den snart...:D
Sen är det ju det där med att slå in...det är ju inte så kul...pust.

Imon är en stor dag ska ni veta...för det är Erikas födelsedag och Malins namnsadg...JIPPI!! Det måste firas! Det är visst Nobelldagen med...men det ska vi inte fira så mkt... Ingen nobellmiddag här inte iaf...

Glöm inte bort att skriva julkorten...snart ska de skickas...:D Senast den 16 december!




Paketleken :D

Att spela paketleken är bra roligt, speciellt om man får något man vill ha!

I fredags var vi ute med jobbet och käkade mycket gott på Kristianstadsresturangen. Där finns det en massa god mat och jag åt fläskfilé men het beasås...mmmm! Sen åt de flesta en bit kladdig chokladkaka, mumma!!

Vi avslutade kvällen med att spela paketleken!  Nästan alla hade köpt en klapp för runt 50 kr. Sen gäller det att slå en 6 så man får byta paket med någon. När klockan ringer (som vi började att ställa på fem minuter) får man inte byta mer och har då förhoppningsvis fått någon annans klapp. Om man vill kan man fortsätta spela efter man öppnat paketen och göra på samma sätt. Det är något jag tänkt vi ska testa hemma i jul för att det är kul!!
Det bästa med denna sortens paketlek är ju att alla får paket. Det är ju inte roligt att bli utan.


Jag vann dessa fina ljuslyktorna, har inte satt i ljus ännu. Glömde givetvis att fota min fina tomtefamilj som jag bidrog med.


Idag har jag inte gjort många knop, bara haft en skön slapp söndag. Jag har tittat på hela säsong 1 av Greys, som jag skrattat...:D och sen har jag gjort lite julkort och fixat med en och en annan klapp.

Nu blir det sova...imon är det dagis och jobb!

Kramar


Det gäller att hålla tungan rätt i mun så man inte målar fel ;)

Idag har jag varit och skapat lite...blev kanonnöjd faktiskt...det blev så fint!! Fast allt kan jag ju inte visa här eftersom det är lite presenter och så..;)

Jag råkade visst skapa på lite fler ställen än vad som var tänkt från början...hehe...ojoj...hoppas hoppas det går att tvätta bort.


Här är lite av våra julkort med...de blev så fina tycker jag. Det svåra är bara att välja vilket man ska skicka till vem...ska göra ett par till imon...det gick åt fler än jag trodde...:)

Ikväll var Erika här med och vi var på Eko och handlade lite, sen lagade vi kycklingfajitas och mös tillsammans. Nu blir det nana snart...sååå trött...

puss


pyssel...

I söndags gjorde vi en massa godsaker. Goda lussebullar, mmmm, det blev en massa bullar även fast saffranet var så dyrt. 32.50 för ett halvt gram :S Vi gjorde även kola, mozartkulor och dadelgodis. Gott, gotti, gott, gott!!

Jag gjorde även fina julkort, undra om det behövs några fler..hmm..., de är rosa, grå och guld med olika detaljer på. Kalle säger att man inte kan ha rosa julkort...men det var inte bara jag som gjorde dem rosa kan jag säg..;)

Att komma på vad man ska skriva i dem kan vara lite svårt...kanske man kan komma på något rim, det är ju inte min starka sida direkt....kanske kan muta min andra hälft :D

Ska nog pyssla lite med det nu...fick lite saker med posten idag så jag kan fixa lite till...älskar att pyssla!!


RSS 2.0