Tillbaka från fjällen...

Äntligen hemma....fast det är jag ju inte. Jag befinner mig ju i Kungsbacka hosLouise och för tillfället Niklas.

Skidorna i Branäs har gått suveränt...jag är en skiddrottning på det här...wow....så roligt det var, det här måste vi göra om Louise....och Sofie....det var superkul...även fast du inte mådde super hela tiden och kunde visa alla dina trix...men bättre lite än inget...
Kommer en massa bilder vid ett senare tillfälle när jag orkar...just idag har jag suttit i fem och en halv timme i bil och stannade i Säffle och åt lite på Mc Donalds, delikat...
 
Väl i Göteborg blev jag skjutsad till Partille, Allumn (Ett köpcenter), av Louise till Martina och Johan. Gick där och försökte behärska mig men köpte lite onödigt, som dyrt schampoo och balsam och mobilsmycle och överraskning till min mest älskade i världen....saknar henne så jag får fjärilar i magen!!

Hos Martina och Johan blev det kladdkaka och glass...mums...sen blev det skjuts till stationen av Martina, sen åkte jag vidare med tåg till Kba till Louise och Niklas, en riktigt trevlig prick!!! Där blev det god mat och gott dricka och massa skratt och prat...men längtar hem...ska bli så skönt...

Älskar dig mest av allt..

* fick visst redigera lite här... =P

Kungsbacka...

Nu är jag äntligen i kungsbacka =) Har ju i och för sig varit här sedan igår men har ju inte hunnit skriva ännu. Packningen var riktigt tung att bära till tåget, tur att jag bara hade tio minuters gångväg, tack för att vi bor mitt i stan!!
Väl på tåget var det inte alls mycket folk, kanske för att jag åkte så sent på eftermiddagen eller också att det var långfredag!! Tågresan gick snabbare än vanligt tycker jag, kanske för att jag hade bra underhållning av bok och
mp3.

Väl i Kungsbacka kom Peter, Louises svåger och hämtade mig, lite senare än han  skulle, för han var ju tvungen att hinna äta en bit mat med ju  =) Sen fick jag snällt följa med hem till dem eftersom Sofie, Louises syster, hade ju givetvis glömt att ge Peter nyckeln hem till Louise. Men ingen skada skedd, det var mycket trevligt där med och fick mat och annat gott. Louise kom och hämtade mig vid 23. Då var juag mycket trött...jäsp.


Fick stå ut med att kolla på Let´s dans.
Kan ju inte komma här med krav det första man gör  :P


Idag tog vi oss en regäl sovmorgon och sen var vi en runda på kungsmässan. Där hittade jag lite kläder och två solglasögon. Sen fick jag en massa kläder av Louise med som tydligen va för smått...snäll hon är =) Tack, bästis!!
I eftermiddags har vi varit hos louises föräldrar och ätit massa god påskmat och haft mycket trevligt. Roliga människor det där!! och nuär vi hemma i lyan igen och Louise ska börja packa inför resan imon... hon är inte som jag som börjar packa en vecka innan. Tydligen hade jag inte så mycket packningen med mig enligt andra medressenärer. Har ju många grejer som tar mycket plats typ skidkläder och lakan och sådnat.

image34
En tjock liten Pepsi tax, men så söt och go hon är!

Nehe...nu ska väl jag vara lite social med och titta lite på tv eller något annata medan Lisenpackar och står i, måste ju vila upp sig inför mårgondagen. Ha en skön vecka alla glada hörs igen när det är April månad, min månad, för då fyller jag år!



Puss och kram

Snart på väg.....

Snart ska jag bege mig till tåget som ska ta mig till Kungsbacka, där Louises svåger ska hämta mig klockan 20.00 för hon skulle ju givetvis på isdans. Hoppas det är skoj vännen.
Innan idag var jag och lämnade min kära K på tåget till växjö, hon kan ju inte bära allt själv så jag fick hjälpa henne dit och vi får ju hoppas att det går bra för henne att byta tåg.

Har packat klart i princip all bara telefon och sådär kvar sen är man redo. Men jag ser inte fram emot att gå till tåget för det snöregnar här och man blir såå blöt när man går. Jag vet eftersom jag gick den biten innan. Men ska ju till något roligt så det väger uppdet hela. Har fixat en massa skivor nu med så vi får hoppas att vi kan roa oss i bilen upp nu Louise :)


Nästan färdigpackad, alldeles för mycket eller inte?!

Nu ska jag äta lite mat sen diska och dona lite här sen ska jag bege mig. Ha en underbar helg mina vänner. Hörs säkert någon gång till innan söndag när vi ska åka.



Puss och kram

GLAD PÅSK
alla som läser här!



snart är det påsk...

...och tiden bara rinner iväg. Mycket hat jag säkert gjort men allt kan man inte komma ihåg. Nu har man en sjukling här hemma. Eller sjuk och sjuk ska man väl inte säga. Hon är nyopererad i axeln och har lite ont. Stackare där, hon fick lite paketer av mig idag så då blev hon glad.

I går hade vi vernissage med hela skolan och jag agerade konstnär  :D Riktigt lyckat var det och det finns en hel del att plocka i ordning imorgon. Sen är det påsklov, JIPPIIII och det betyder att jag är ledig i 10 dagar och ska på semester till Branäs. Hoppas jag kan undkomma brutna ben och and

Melodifestivalen...

Vad kan det bli av denna outfiten?! Några detaljer till saknas men det ska fixas snarast. Det kommer bli så bra, (hoppas jag). Det är såååå synd att du inte kan komma Louise. Du får bli plötsligt sjuk elller så får du köra ner hit efter jobbet   :D  För vem vill inte vara med på en sådan skojig fest med tema Schlager!

image31

Var det rätt låt som vann igår på melodifestivalen då? Jo, jag tycker nog det...självklart somnade jag precis innan det va klart och vaknade närdet var slut. Såkan det gå när man är själv hemma. Har varit en bra och lugn helg. Har gått och laggt mig tidigt och gått upp tidigt. Jag har även passat på att njuta av solen det lilla den har varit framme. Senare idag ska jag nog se till att måla lite. jag har några projekt på gång och ett till nu som jag ska börja fila lite på. Nu är det bara några dagar kvar till vi ska åka på semester, Jippi!!
Och snart ska K operera sig i axeln, då blir det jag som får göra allt ett tag, man får ju offra sig lite.


Årets påskägg...

Det sägs vara de plattaste påskäggen...

image30

Hoppas mottagarna blir glada av innehållet?!

Noah...

Tant Johannas underbara goding Noah 7 veckor.


image28image29

Visst är han söt!!

Fredagen är här....

...och den tillbringar jag alldeles själv! Inte ens Ebba är här. Såg lite bilder och en film på Ebba innan och jag saknar henne allt lite. Hon ger ju lite sällskap när ingen annan är hemma.



Idag har jag jobbat 7-13 skönt med en kort dag, men jobbigt att börja så tidigt, en halvtimme senare gör så mycket. Därefter var det bara hem och byta buss för att sen åka ut till Madde och agera barnflicka åt Noah. Sicken goding han är. Hoppas vi kan ses på torsag igen=) (lägger utlite bilder senare.)

Nu är jag hemma och har inpregnerat min skiddress fördetbehövdes. Det är ju sådant man får göraom man handlar på Gekås, men jag klagar inte för det är billigt och bra när man ska ha det till jobbet och så. Nu står det diskning på tur och lite matlagning och så. Sen slappa framför tv:n hela kvällen.

Puss och kram

Smothie är gott...



Mumsigt så här på kvällen. En stor smothie och kanelknäcke är både gott och man kan ha mycket roligt åt det eller vad säger du Louise?

Idag har jag jobbat, varit på stan och städat lite här hemma. Skulle egentligen göra det imon men kanske ska till Madde då om det går som man tänkt det. därför var jag lite snäll och började lite idag så K slipper göra allt själv.
Blir det inte imon jag träffar henne blir det på fredag förhoppningsvis.
Vill ju se hur stor Noah blivit nu med. Hon säger att det hänt så mycket med honom!!

Nu ska jag slapa lite till innan det e dags för sängen! 


=)

Vissa elever tycker tydligen att jag gör så mycket på skolan att jag snart tar över den =D
Förhoppningsvis är det menat på ett positivt sätt =)
Ibland är det de lillasom gör hela dagen.
Tack!

Nu duchen, sen mat!

Rosa...


Detta är den snyggaste väggen ever! Har jag målat alldeles själv. Stolt är jag! Det var sjukt jobbigt och tog två dagar att bli klar, men resultatet blev bra!! Det är bara en vägg som ser ut så, de andra är vita och tur är väl det. Men jag har ett problem, som jag sa till Linda. Jag måste komma på ett sätt att packa ner den, den dagen jag ska flytta där ifrån. Fast då kanske jag har tröttnat på den? 

Så var det söndag igen...

...och Linda har lovat att baka dammsugare som vi ska få äta upp  :D

I torsdagskväll va vi bjudna på middag hos Linda.....riktigt gott, Tack för middagen! och det blev en nyttig efterrätt -fruktsallad (Läs; fruktsallad och Ben&Jerry glass). Mumsigt värre!

I fredags var det till att jobba länge sen blev det lite kebab, kan ju inte alltid orka laga mat. Därefter var vi på bio.



Riktigt bra var det tycker jag, man fick skratta många gånger!!

I lördags var jag uppe tidigt, 7.45,  fast man kan ju kalla det sovmorgon om man jämför med var jag brukar gå upp på vardagarna, 05.45. Jag skulle nämligen åka och träna 8.45, det var riktigt skönt.
Sen åkte vi ut på en tur för att se om vi kunde få tag på lite kläder till maskeraden jag ska ha den 12 april. Fy vad snygga alla kommer vara i sina schlager kläder.


ABBA

Som tur var hittade vi vår outfit så nu är det bara lite klipp och klistra som behövs för att det ska bli perfekt och några små inköp till flr att det ska bli super :D
Vi var även på ett mysigt Café och åt lite lunch, Teapot, mysigt, gott och billigt! Absolut värt fler besök!! De hade så mysig inredning. Små tekannor och en massa olika tekoppar i olika form, färg och design.


Kvällen var tänkt att avslutas ute på stan men så långt kom vi inte för jag somnade i soffan hemma hos Linda och orkade inte gå ut. Fattar inte varför jag var så trött....kanske för jag var uppe så tidigt   :P

Dagen idag har varit ganska lugn. Vi började dagen men en promenad för att handla lite frallor. Gick till Domus för att det låg närmast. Väl där så tänkte de inte öppna förresn 11, suck, så vi knatade vidare till maxi. Väl hemma så blev det en riktig lyx frukost med allt möjligt gott man kan tänka sig!

Ikväll, eller snart, blir det egna hamburgare med tillbehör. Gott!! Sen lite tv. Miami ink får man ju inte missa.

Hej så länge!

Grannarna ser mer än vad du tror...

Igår kväll så vi ett par grannar som hade sex... ett huvud som guppade på ett visst sätt upp och ner och lite ben här och var....hehe... inget man förväntar sig att se direkt. Ett tipps är kanske att man drar för lite när man ska ha sådana aktiviteter. Eller de kanske gillar att ha publik. Man ser verkligen in till alla grannarna här....så man får ju passa sig   ;)


Snart är det dags att gå  till Linda för att bli bjudna på lite förhoppningsvis god middag...:D


Hej då

Onsdag hela dagen.

Väl hemma ikväll är jag ganska trött. Idag har jag jobbat mellan 7.30-11. Vilken förmiddag...jobbiga ungar var det idag. Efter 11 åkte jag in till stan för lite käk och en snabbis hem och pussade lite på K för att sen cykla iväg på utbildning, Röris 4 på F&S. Det var riktigt roligt. Först en bra föreläsning och sen ett bra utbildningspass på 1½ timme. Allt handlade då om hur viktigt det är att röra på sig. Jag var även 1 av 4 som fick tag på det föregående passet (Röris 3)....YES....ibland lönar det sig att vara snabb   :D Utildningen varade mellan 12.30-16. Därefter cyklade jag till friskvårdshuset för att träna core och innan dess gick jag en runda på rullbandet.

Nu blir det bara slappt hela kvällen i soffan. Kanske kommer Erika över en sväng...om hon inte är allt för upptagen där hon är idag...:P

Imon är det en massa jobb gäller, ska ha prov i bild med 3-5, vi får väl se hur det går..:D Väl hemma från jobbet ska jag åka och hälsa på Noah och Madde för att senare bli bjuden på middag hos Linda.

Fullt upp som vanligt!!

Hoppas ni har en skön bra kväll, det ska jag ha oavsett om jag får vara själv eller inte. K jobbar kväll så vi får väl se vem som kommer och hälsar på.

Over and out.

Vilket väder det varit idag...

...helt underbart. Kom till jobbet och det låg fullt med snö. Det var kallt ute och solen lyste på klarblå himmel, glashalt var det också...höll allt på att trilla dit. Men klarade mig som tur var. Under dagen smälte isen och den mesta av snön...och det blev mycket varmare. Påskliljorna blommar för fullt och snart får det bli vår och sommar på riktigt.
                                                                             

Måste bestämma när jag ska ha semester med, HJÄLP, så svårt. Men ska nog snart har bestämt mig, ska bara höra med lite annat folk med.

Ikväll har jag städat och sen kopplat in mitt PS2....kul tycker jag. Skoj och träffa dig igen vännen.

Bilder från helgen...



       
Jag och Ebba på väg hem till Ljungby... Ebba åker alltid bur när hon ska åka någonstans för då vet jag var jag har henne...

      
På barnkalaset hos födelsedagsbarnet Filippa. Hon fick en söt barbapappa som hon tyckte bra om. Sen är hon med sin söta mamma Caroline. Tack för helgen vännen.

Ebba posar...


Lördagens frisyr 
image19             image18
                                                                                                            Ida och jag sjunger sing star för fullt!
image16
Busan är Idas ulliga och urgulliga katt!

image20
Hittade några sköna gamla bilder från i somras. Har inte tömt min kamera på ett tag. Dags för det nu kanske  ;)

Snö faller ner och påskliljorna blommar.

Det är inget kul när det snöar i mars...speciellt inte om det typ varit vår ett bar tag nu. Men det blaskar väl bort snart. Har ju bara snö på jobbet inte här hemma...här regnar det ist. Snö i all ära det är jättekul, men inte om det inte är kallt nog och det ligger en halvmeter på marken och det är strålande sol, då kan det va.

Helgen var som sagt super...bilder kommer någon dag när jag orkar plocka fram dem. Det är tomt här hemma nu utan Ebba....hon är på "semester" hos ma och pa. Där trivs hon för där får hon göra lite mer som hon vill..:P

Väl hemma ikväll efter jobb träning och matlagning så är jag trött och det är dags för en tidig kväll i säng. Jag återkommer en annan dag när jag har mer tid och ork.

Nattinatt

Redo för lite tjejfest...

....men mat, sång, vin, dans och en massa skratt förmodligen! Ska bli roligt att träffa flickorna igen, för det var ett tag sedan, blev inget tillfälle att ses sisst. Vill ju se alla Idas Thilands bilder och allt hon köpt.

Hos Carro och Filippa med familj var det super. Got fika och mycket lek med alla barnen :D Hon fick en fin Barbapappa av mig som hon verkade tycka om! Bild kommer senare.

Nu ska jag åka här!
Hoppas ni har en bra lördag när det är melodifestivalen och allt!

RSS 2.0