Då var påsken över...

Under påsken har jag varit hemma i Ljungby och firat min födelsedag bland annat men familjen. Vi har ätit god påskmat och jag har även träffat mina underbara vänner som bor här. Blev inte att jag träffade söta Carolin med familj eftersom de nyss fått en liten knodd. Det får bli nästa gång jag kommer hem. Så nyfiken över vad det kan vara för en person?!


Under Långfredagen städades det bilar och byttes däck och  de tvättades rena och fina. Tanken var ju att jag skulle hjälpa till lite mer, men pappa ville göra det mesta själv så jag tömde min bil och putsade lite fönster inuti och sen gjorde han resten. Det var lite svårt och jobbigt att byta mina däck tyckte han. Så fin min pärla blev, som ny. (På bilden är hon inte tvättad ska tilläggas, så skitig.) Senare på kvällen var det lite fest hemma hos Anna. Vi gjorde massa god mat och drack gott. Det blev ju en del mat över men det gjorde inte så mycket. Tack för toppen trevlig kväll Anna och alla ni som gjorde kvällen så bra =)

På Påskafton var jag och plockade lite vitsippor. Precis som jag gjorde för ett år sedan också. Vitsipporna brukar komma lagom till min födelsedag. Ebba var med denna gången också. Att gå i skogen tycker hon är kul!


Visste du att vitsippor har olika många kronblad! Här är en med 8 kronblad.


Moster och systerdotter! (Jag och Thea)


Systerdotter och moster, (Alma och Jag)

Hmm...missade visst fint kort med systersonen Viktor. Får bli nästa gång vi ses.


Vi smakade på mumsiga jordgubbar. Årets första, de var rätt stora!

På påskdaen jorde jag inte så mycket. Läste bok, njöt av solen, var ute och sprang i 50 min i skogen och sen gick i 30 min. Sen var jag och Anna på Mc donalds och åt en smaskig glass och därefter bar det ut till Skeen för att hälsa på Ida. Kollade in hennes snygga badrum och lite bilder och film från London.
Men vi glömde ju massagen?!


Annandag påsk var jag ute i Kånna där syster med familj bor för att hämta Thea! Möttes av Alma när vi kom dit. Hon hjälpte till i trädgården och körde skottkärra sötingen! Thea var packad och klar, (redan igår =D).


Idag har jag även bakat goda muffins. Eller förhoppningsvis goda har ju inte smakat dem ännu.
Ska bjuda dem på jobbet eftersom jag fyller år på onsdag!!

Idag ska fröken Thea följa med mig hem till Kristianstad och stanna där tills på torsdag. Vi hade ju påsklov förra veckan, men de har de denna veckan så hon ska följa med mig lite till jobbet. Ska bli skoj tror jag allt. Aldrig fel med lite extra hjälp!! Jag kan nog allt sätta henne i arbete, lite hundvakt är ju inte dumt det heller!! =)

Imorgonkväll kommer även min söting hem, det e mys!

Hur har er påsk varit??


Kommentarer
Postat av: Lisen

HURRAHURRAHURRAAAAAAA PÅ DIN FÖDELSEDAAAAA!!!!<3<3<3

2009-04-15 @ 17:20:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0