Öland - del 3


Förra onsdage var vi på marknad i Borgholm. Jag hade föreställt mig en lite mer speciell marknad men det var en helt vanlig marknad med en massa prylar, men vi köpte inget...eller jo, lite godis..;) Efter marknaden blev det en sväng på stan och även en god lunch. Kalle hittade en supersnygg lampa på loppis, men vi köpte den inte, visste ju inte om den skulle passa..hmm.. när vi var klara på stan så åkte vi hem för att sola och bada...härligt!

På torsdagen begav vi oss uppåt norra öland. Vi tittade på långe Erik, var i byxelkrok ochtittade ut över blå jungfrun och promenerade i trollskogen. Det mysiga att åka på sådana här turer är att det blir mycket picknickande, MYS!


Här har vi den långe...


Det blåste en del vid havet, Håll i hatten, men det var härligt.

Vi hittade ett vrak på vår promenad, undra vem som seglade i den båten?!




En riktigt stor trollek. Eken växer i 100 år, står still i 100 år och dör i 100 år, så gammal lan den bli.


Nå hur luktade löven egentlign?, sötis!

Även trollskogen tog hela dagen så när vi kom hem blev det lugna puckar och solade lite granna utanför stugan, gött!
Under fredagen tog vi det bara lugnt precis hela dagen. Vi solade och badade mest hela dagen och spelade äventyrsgolf på kvällen, hmm dumma banor var det visst och en klubba höll på och gå i kras, dumma boll...
Vi packade även lite smått med eftersom vi skulle åka hem på lördag förmiddag. Nästan hela veckan har det varit lugntoch skönt och inte alls mycket folk, men under fredagen invaderades hela campingen av hur mycket folk som helst som hade hur mycket saker som helst med sig, ja jisses. Tält och gasolfrillar och krokar och cyklar och möbler - för under v. 27 började dansveckan.

Näst intill varje dag har det varit picknick på mysiga platser och sen grillat på kvällen och gott dricka till det med. Vi har även spelat en hel del spel, lyssnat på bok, läst bok och löst soduko, jag till och med drömmer om dem...hehe.
Under lördagen blev det packa och städa sen köra, vi åkte framåt halv 11.


På Öland finns det väderkvanar överallt...mysigt på något vis.


Här har vi Ölandsbron då, det var mycket trafik på lördagen.

Vi åkte mot Klamar och där skulle vi gå på utställningen som handlar som regalskeppet Kronan. Vi fick en guidad tur för 2 (jag och kalle) jag ville inte först, men det var intressant faktiskt. därefter bar det iväg mot småland. Vi stannade vid några outlet affärer och handlade lite fina prylar, därefter åkte vi till Kalles syster och sambo och hälsade på, de hade precis kommit ehm från sin järnvägssemester i tre veckor :). Efter en fika där och lite snack bar det av mot Ljungby för att säga hej till mina pärom och för att hämta Kalles bil, sen hem till Kristianstad igen! Det var skönt att komma hem n vi har haft en underbar semester!!


Eftermiddagen idag har varit lugn eftersom jag var hemma redan kl. 2. Det blev en lugn eftermiddag med lite grejande och sen blev det en springtur, varmt och jobbigt men skönt efteråt. Ikväll gjorde jag även mumsig pastasallad, gott! Men får nog visst vrida ner kylen när maten fryser där inne...hmm...man kan alldrig lita på den. Nu är det snatrt dags för sängen, imon är det jobb igen, snart har det redan gått en vecka...

Sov gott

Kommentarer
Postat av: martina

Hehe det va ju rätt tid för igår skickade jag nämligen änglarna...så du borde ha dem idag =)



Nä för värmen behöver man inte åka, men skönt att komma bort lite...att göra något annat...Och vi har ju bara varit på skidsemester så kan ju vara roligt att göra något annat...Badvattnet är ganska skönt här oxå tycker jag nog, badade en hel del hos mor och far i helgen =)



Låter verkligen som ni haft en topppen vecka!! Söt hon va Kalle på den bilden..



Ha d gott kram kram vännen

2009-07-02 @ 07:52:26
URL: http://lakriz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0