ja men gratis är ju gott...:)

Helgen har flugit sin kos med en väldig fart. Men skoj har vi haft!!
I fredags kom Kalles syster Emmeli och Carin och hälsade på. De kom ju hit innan vi ens hade kommit från jobbet ;) Och givetvis fick Kalle jobba över så jag fick underhålla dem ett tag, helt på egen hand. Vi åkte och handlade och grejeade en massa och glömde visst lite med, tur det finns affärer nära också!
Det bjöds på god middag, lime kyckling med färsk pasta, mmmm, och givetvis Idol!! Men hey, ingte finns det några bra med?! Eller Mariette är väl bra men resten??


Lördagen bjöd på tidig dag 7.20 (läs; 9.20) så går det när man tittar fel på klockan och hela dagen blir liksom lite fel. Vi gjorde staden och sen hem och slappa lite. Till kvällen bjöds det på tacos och coronas :) Sen gick vi ner till Banken och tittade fotboll och hinkade lite öl, m m m! Men givetvis tar Staopramen (stavning) och cidern på fat slut(fanns ingen när vi kom), omeh då! Eftersom vi var på stan innan 20.00 så var vi hemma ungefär vid 00.00 och då tittade vi lite till på film och moffade lite, hehe!!



Ingen film vi rekomenderar, den var skum! (google)

Ja, det har med gratis är gott var det ju med! Vi var och fikade på Teapot till lunch. Vi var ganska sent ute och var där till det stängde kl. 15. Tio minuter innan stängning kommer det fram en i personalen och ska berätta en sak för oss så tydligt som möjligt, ja vi ska gå tänkte vi. Tydligen ställer de en klocka varje lördag. De som kommer fram och ska betala nästa gång efter att klocka ringt, bjuder de på fikan. Idag hade det tagit så lång tid för någon att komma fram, så personalen glömt bort den. Därför blev det vi som var sist kvar som fick fikan gratis. mmm :D




Söndag var en sova länge dag och en massa mys. Det blev wok och sen efterrätt, hemmagjord äppelpaj med vaniljvisp :) Tack Malin för du bjöd på gooood paj! Sen blev det en lugn kväll med tvätt, promenad och slappt i soffan.

Nu är det måndag igen, suck, men bara 4 dagar kvar sen helg!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0