Happy new year....snart iaf!!

Ao nang ar inte riktigt som vi forvantade oss...fast igar hittade vi visst en riktigt trevlig nattklubb och kom hem lite val sent...det blir jobbigt nar man ska upp dagen efter...tur man kan sova pa stranden...eller forsoka iaf.
Vi har fatt ett bra billigt rum har iaf...700b...det tillhor den billiga prisklassen!! Shoppat har jag gjort en del...men jag maste bli battre pa prutningen nu...for sen ska man ju handla en del i Bangkok och da vill man kopa mkt for lite!

Vi har varit pa railey beach och pa ko poda...Sa fint och harligt vatten och fin sant...nackdelen ar att det ar sa himmla MYCKET folk overallt har...inte alls som nar vi forst kom till ko lanta. Men i regel ar det mkt folk overallt har nu!
Att aka langsvnasbat (som det star att det heter i min guidebok) var skont de forsta gangerna...men nu borjar vi trottna pa det riktigt mkt... det gar bra korta streckor... annars far man ont i rumpan..

Vi haller pa att sy upp lite klader med och jag syr upp tva klanningar och en tva delad dress for 2200sek...inte farligt dyrt det inte. Hoppas bara de blir bra nu...for nar vi provade dem igar fanns det lite fel pa dem som de skulle fixa till och vissa saker skulle de sy om helt for de hade tagit hal pa tyget som de inte trodde vi skulle se...eller sa har det inte gjort som vi sa...hoppas bara man far hem det man vill...for vi betalar ju inget for nagot som inte blir som det ska!

Pa Ao nang ska vi va over nyar sen bar det av mor ko samui och ko panyang...da blir det lite mer fest...

Idag har det som sagt varit en slapp dag da man forsokt sova lite pa stranden och vi at en hyffsad grillbuffe efter all thaimat var det ganska ok.

Myggaten ar man med...kli kli pa benen...men tur det finns bra apotek med bra grejer..:P

Hoppas ni far ett bra nyar...nu borjar resan ga mot slutet...bara tva veckor kvar typ...:P

Nu ska vi ut och titta pa lite folk och vander man sig om pa gatan kan man nastan med 80 procent  sakerhet mota en svensk...skumt varre...svenskarnas paradis eller natt...:P

GOT NYTT AR ! ..

...pa er om jag inte hinner skriva innan!

Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0