På tur...

Det var jättemysigt i Kivik med omnejd idag. Vi åkte inte till de vanliga ställerna som till Äppelmustriet och till hamnen. Vid hamnen tar de skyhöga inträdesavgifter så vi åkte lite runt om. Ska man handla frukt och så är det bättre att göra det med vägen, mycket billigare där!

Det blev rökt makrill och räkor, äpple och päron. Några prynadspumpor och en stor grön pumpa som man kan rosta kärnorna på. mmm...


Bilder kommer när jag kan fota i bättre ljus och har lagt in de andra på datorn.

Ikväll har det bara varit slappt och skönt...är själv här i stugan med lilla Ebban. Och inte finns det något på tv heller. Gå och lägga sig kanske?!

NAtti natt..


Mys, mys, mys!!

Den här helgen har varit en riktig myshelg.

I freags var jag och Malin ute hos Erika och kollade in hennes FINA nya kök. Love it! Det var nog värt allt slit de haft med det! Det blev en sen kväll där som tillbringades mestadels i soffan efter vi intagit en mycket god hemmagjord pizza, mys!

Igår blev det en massa träning! Två pass, ett core och ett skivstång teknik. Har allt träningsvärk idag ;)
Därefter blev det mat på stan, mmm och sen lite shopping! Har hittat min kappa som jag vill ha. Måste prova den i veckan! På kvällen var det hem till Malin för lite tacos och film. Mys.

Idag, snart, kommer mina föräldrar, min farmor och min syster med familj hit för att hämta mig. Vi ska sen åka till äppelmarknaden i Kivik. Mys!

En myshelg helt enkelt. Och det var skönt att vakna tidigt idag och känna att man mådde som man skulle..:P

Kram och puss!


Aj aj aj..

Tittade nyss en sekund på kändisdjungeln...jisses. Det är så dåligt som man inte kan titta på det. Det ända jag kan titta på ärderas s.k. tävlingar, det kan va lite roligt. Annars är det inte mycket att ha. Någon annan som tycker det är bra??


Något annat hemsk program var ju de svenska Hollywood fruarna som gick på tv igår. HA HA HA...Tänk att man kan ha så mycket pengar så man inte vet vad man ska göra av dem, och tänk att om man skulle bli sådan som de är som personer. Hur kan det bete sig så?? Jisses! Fast en liten slant till i lön hade ju inte varit fel....:D




Ikväll har vi även varit på bio-dejt! Vi såg ju flickan som lekte med elden. Jag tyckte den var superbra iaf, vill se nummer tre nu!! Det jag blev mest fascinerad av var nog ena sexscenen, tänk att göra den ;)




Några andra problem för dagen är att jag har sååå ont i mina biceps, aj aj aj, den här träningsvärken var inte skön men det är väl bara att härda ut antar jag.

Nehe, nu hopp i säng!

Nattinatt.

Bilderna från google.


Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag,
för det är Karolines födelsedag!
HURRA,HURRA,HURRA!!!



Det här får bli din jordgubbstårta :D
Blev ingen sådan idag, men väl en hallon kladdkaka med hallongrädde mmmm...

Dagen bjöd på paketjakt, paketöppning, sång och telefonprat. Jag arrangerade lite skattjakt här hemma tills Kalle kom hem. Hon jobbar nätter nu. Jag skulle ju åka och jobba, så var inte hemma när hon kom hem, men va med lite på ett hörn på telefon. Där fick hon livs levande sång och jag fick vara med när hon hittade och öppnade två paket iaf! Det uppskattades, men helst vill man ju vara med.
Ikväll fick hon blomsterbud, mycket fina blommor, det bjöds även på träning - GÖTT!!
Efter träningen blev det överraskningsfika och tårtkalas. GOTT!

Tack för ni kom, ni underbara!



Helgen bjöd på film och mys i soffan, grejende på stan, fest här hemma :D och lite träning.

Festen var mycket skoj. Vi spelade "Med andra ord", jag vann en gång iaf, vi sjöng singstar -det måste vi göra om. Var ju några som inte gjort det innan så det tåls att upprepas för vi hann ju inte så mkt. Jag sjöng ju såå bra!
När vi väl kom ut på stan blev det Grand. Kom in gratis ;) tur det, för det var sådär. Nästa gång kör vi Class :D

Men kvällen blev superkul och den slutade med onda fötter och nerkasade strumpor. Tack till Malin, Marie och Kalle. Man behöver inte vara så många för att det ska bli kul!
 
Söndagen var en skön slappedag som började med träning kl. 12, vila en stund, thaimat och sen film och mys hela kvällen med Malin. Fast innan jag kom i säng igårkväll bakade jag tårta och fixade skattjakt, låg i sänge efter 24.00 ;D Men va gör man inte för sin käresta!?
 
Nu hopp i säng- och jag som skulle komma i säng tidigt :P

Imon efter jobbet, studiedag med föreläsning och massa disskusioner om mål och bedömning, ska jag gå på dejt och gå och titta på "Flickan som lekte med elden"

Nu sova, nattinatt!

Gissa vad?


Vad  man kan använda denna rosa lurviga sak till kan det funderas på?!

Nu ska jag ut i det fina vädret för att införskaffa lite saker till ikväll :D

Hej och hå!


GRATTIS!!!

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag,
för det är Theas födelsedag!
HURRA, HURRA, HURRA!

Grattis min lilla Thea, 13 år idag!!

Du är min lilla fis :P


Ebba Greta Mutter von Flin hälsar oxå med en slick och ett vaff :D


Hon har fått ett nytt fint halsband :)


Det ärju onsdag idag, så ikväll har det varit dags för kvällskurs. Musik är det ju som står på schemat. Det är så skoj!! Vi får sjunga, dansa och spela på olika saker. Det är inte mycket vi sitter still med andra ord, så 2 timmar försvinner i ett nafs :D Det kan bli onsdag nu igen, fast nu ska jag ju öva lite med...öva öva öva...

Men nu snart sängen, fast det skulle kanske va gott med en våffla :P


Då var man hemma från jobbet...

...fast idag känns det ju bättre iaf...bara lite allmänt seg i kroppen och ont i huvudet. Men det känns som om man är för frisk att vara hemma mer, en och enhalv dag får räcka?! Nu kan jag ju passa på att uppdatera från lite festligheter och annt smått och gott :D


Förra lördagen var vi ju på Kräftskiva os Anna och Jacob i LAgan.
Vi fick massor av kräftor, och en del egenfiskade med! Det var bara att ta för sig.
Men jag glömde en viktig sak, kräftskärtarna till Kalle. Men det gick ju ganska bra till slut iaf ;)



Tallrikarna var fulla medgodsaker som egengjort bröd, kräftor, räkor en massa olika pajer och exotisk frukt.
Efter mat fick vi även mumsig efterrätt!!



JAg hade med mig lite pyssel och alla fick göra sina egna hattar :D Fina de blev, det var typ jag och Jill som hade på oss våra längs, men alla var duktiga och gjorde iaf. De var mycket flitiga. JAg glömde visst att berätta vinnaren....hmm...svårt det där.



Ja, vad sysslar dessa damer med tro :P
 


Kvällen bjöd på en massa, lite lekar som slutade med akuten och en sprucken läpp, aj aj. Men had överlevde med tre stygn. Det lektes frisör och badades bastu. Vi sov som i ett kollektiv. Folk överallt, i alla sovrum, i soffan, i tvättstugan och i hela källaren. JAg gick och la mig ganska tidigt, skönt var det. På morgonen var det många som mådde dåligt och som frös dels för att källadörren stått öppen och för att de inte hade så mycket kläder på sig för det visste de inte var de hade gjort av :D

Tur att jag slapp köra hem till skåne igen!


 
Så till lördagen som precis varit :). Då hade vi lite goe middag, fläskfilé mede Oskar med pressad potatis och sallad och vin till det, eller vin till mig och Malin och cola till Kalle. Vi glömde visst cidern i frysen. oopps. Men den är tinad nu :D. Vi spelade även spel, "Med andra ord". Vi fick spela på ett annat sätt eftersom vi inte var jämt antal och som tur var så vann Kalle :P.

Vi hade en skoj kväll även fast Kalle avvek på kvällen för att åka och jobba. Jag och Malin blev då lämnade kvar så drack lite mer vin och snackade en massa. Det var så skoj! Sen gick vi ner till Class och mötte visst ett par poliser på vägen dit :D
På Class hängde vi ett tag, dansade lite snackade lite med lite trevliga grabbar innan vi försökte komma hemåt. Var hemma typ 4. Så i söndags var det soffläge hela dagen. Att träna core, som var tanken, gick inte för sig. Strongt gjort av dig Malin! Men bättre lycka till oss båda nästa söndag!


Fina flickor! Tack för en skoj kväll Malin, det får vi snart göra om!




Nu är det lunch som gäller!


Suck...vilken dag...

Det hela började väl med att jag glömde mobilen.´Kom på att jag glömde ta den när jag var vid bussen, då var det ju försent att hämta den. Blev ju si och så med sovandet på bussen, tur de ropar ut var man är någonstans med jämna mellanrum.

Förmiddagen började ändå ganska bra, vi har sjungt, ritat, spelat spel och lekt, men när klockan blev 13 och alla barnen kom till fritids blev det hej och hå i stugan!!! Liv i luckan och myror i brallan! Ut med dem som inte kunde vara inne. Sen var vi ett par inne och batikade :) Fint blev det, imon får det fortsätta.

Skulle slänga in batikpåsarna och tvätta dem i tvättmaskinen, men gradersratten vill inte som jag och sen stor jag med den i handen. Hjälp, inte nu igen. Får se om den går att laga.

Det jobbigaste är att det är så livat mån-ons varje vecka. Ungarna är så toppade, suck. Sen görs det ju inte bättre att jag jobbar själv heller. Nu börjar det kännas i kroppen, är det värt att ha det så här??

väl hemma blev det att greje lite med alla kläder och mat och disk. Då skadade jag min tumme, AJ!! Skrapade upp hela tummen ;(

Kvällen blev bättre med lite bus med Ebba och Idol!

Återkommer med helgens kuligheter!!


Sötast!





Här är de söta små flickemissarna. Så mysiga och gosiga. När de går ser det ut som om de tagit ett glas för mkt -  som de vinglar fram! De börjar bli långhåriga precis som sin mamma Smilla, som ser ut som den översta! Det finaste nu är deras blå ögon, tänk om de alltid kunde ha det!

Ett tag till får de bo på Lunnarpsvägen i Kånna, men om drygt en och en halv månad ska de förmodligen få ett nytt hem! Någon som kanske är sugen??


Ett smakprov!



En fiiin schal jag hittade på Ge-kås. Älskar schalar..:D Det börjar tydligen smitta av sig med..:P




Här är den snygga jackan med!! Fast den är ännu bättre på! Kostade bara 369kr. Inte så farligt tykte jag!



Idag har jag nackspärr, jag tränar för hårt säger Kalle...:P Så idag blev det bara promenad efter jobbet.
Hoppas på att nerven i nacken, ryggen släpper till imorgon för det tär på humöret att ha ont. Stackars barnen på jobbet :S Tur jag är själv hemma ;)

Imon är det dags för föräldramöte så då måste man ju vara på topp. Ska försöka planera lite nu så jag vet vad jag ska ta upp och så!



Jag är inte den enda som har har ont någonstans här hemma.


Stackars lilla grytan gick paj igen, går nog inte laga den- för den blev lagad innan idag - men den gick sönder igen när jag skulle diska. Suck!


RSS 2.0