Tråk..

Har gjort en massa idag men nu blev allt tråkigt...speciellt att läsa den där boken...

Nu ska lilla jag nog gå och inhandla lite lördagsgodis till mig själv sen hem och laga godaste laxen... ja man får ju lyxa till det även när man är själv!!

Sen måste man ju kolla på melodifestivalen ikväll med!


God morgon Lördag!

Skön solig lördag idag. Började dagen med en promenad med Ebba och nu har jag precis ätit frukost. Om en stund är det dags för lite träning...härligt!

Senare idag finns det massor att göra...men det innefattar inte att gå på stan och shoppa...en annan gång kanske?
Idag ska det:

 Planteras blommor
Städas i ett köksskåp där jag har alla plastburkar, kaos!
 Städa i hallbyrån, kaos!

 Måla på mina tavlor.
 Läsa min bok till skolan, "bland plugghästar och fusklappar" Vygotskij. =S


Sen får man väl klämma in och äta någonstans med och att ta det lite lugnt emellanåt är ett måste =)

Ha en bra dag!


En liiiten trött Ebba...tänk om hon kunde va så liten och söt!!

......

Trött är vad jag är...och har varit hela veckan känns det som. När man väl kommer hem orkar man inte så mkt. Den här veckan var det träningen som blev lidande, fast...jag tränade ju i måndags och har varit ute och gått lite.. och hey...veckan är ju inte slut ännu  ;)  Alltid bra med lite ursäkter...

Snart hwlg...gött...och kanske hinner man med allt som man tänkt sig...vad jag nu tänkt mej..massor finns det att göra.

Imon är det dagis, jobb och utbildning...vilken lång dag. jobbet känns som en ända röra....men det löser väl sig. Tur jag får behålla mitt jobb än så länge iaf... :S

Nana kudden nästa....och ingen och krama på inatt....men det får väl gå ändå...

God natt.

God morgon Tisdag!

Det är inte ofta man hinner blogga på morgonen innan jobbet, men väl idag. Nu är frukosten avslutad och det är dags att fixa det sista för att sedan brumma till dagis och jobb!
Idag på jobbet ska vi bland annant åka på teater, SUPERGLAG! Hoppas man blir superglad av den!
Ikväll blir det mer träning, spinning, och kanske lite plugg med?!



Ha en skön dag.

Puss och kram

Tröttis..

Oj vilken helg det blev. Eller iaf vilken fest =) Det var riktigt skoj och man fick visst lite träningsvärk i ljumskarna och ett blåmärke på hakan...hmm undrar hur det blev så... Ja, om det en annan gång.

Idag är jag allt lite trött. Jobbat lång dag, hem en liten stund, iväg och träna ett 75 min pass, gött. Nu äntligen hemma hos mig efter att jag kört Kalle till tåget....vi hann precis!

Ebba är med ganska trött idag eftersom hon börjat på dagis. När hon kom hem blev det sova för hela slanten! Hon har haft det såå bra idag!


Inte ens favvoleksaken är rolig när man är trött...

Lördag hela dagen...

Skönt att få vara lite ledig nu, även fast veckan har varit mer än lugn. Trodde jag skulle hinna med massor när det var sportlov, men så fel jag hade. Men bättre att få lite gjort än ingenting.
Igår somnade jag på soffan 20.45, ja det var ju fredag helt enkelt. Alltid att man ska vara så trött dessa dagar. Kan kanske berott på att jag var på disco spinn vid kvart över fem, (det var en disc jockey som spelade musik och instruktörerna fick hitta på vad vi skulle göra efter hand). Det var skoj och trött och svett blev man!

Snart ska jag och Greta ut och åka till Hässlehåla för att hämta Kalle-Balle...som kommer dit med tåget. Sen blit det handla lite och ikväll ska jag till Erika och ha en skoj kväll, med dans lite vin och melodifestivalen. Och vad vi ska äta, ja tacos som vanligt när vi träffas!!


(Bild från google)


Träningsvärk...

...går att bota med ännu mera träning... eller?? Vi får se om det gett resultat imorgon.
Igår var jag och Erika på Afro dans....SKOJ! men idag har jag sådan träningsvärk i hela ryggen och det kändes på Erikas pass Skivstång/kondition idag vill säga. Men väl färdig och hemma så var det ganska skönt ändå.

Idag har Ebba varit själv på sitt dagis två och en halv timme. Det gick super och hon hade många hundkompisar att leka med. Hon saknade viss mig i början men sen lekte hon massor. Det kändes lite skumt  och lämna henne där i morse, men jag vet ju att hon har det så bra där! Så på måndag ska hon börja på riktigt, en hel lång dag! Ebba var för övrigt helt slut när hon kom hem så hon gick direkt och la sig i sitt hus och sov. Det är först nu ikväll hon har velat leka lite.

Imorgon får det bli vila från träningen, kanske bara ut och pulsa lite i snön här runt omkring. Det har blivit en del av den varan i helgen, så härligt fint väder det varit då med så man får ju passa på. Jag är allt lite sugen på att åka skridskor med..=) Imorgon ska jag träffa supersöta Marie och Olivia...det ska bli så skoj!

Nu är det kvällen här, har målat två bakggrunder på två tavlor, trodde jag hade tre...hmm... nu får de torka så har jag lite göra imon.


Mina fina barbapappor tavlor! Ni skulle se Erikas med!!
(Fast det är inte de jag målar på nu)

Nu är det dags för en kopp te och krypa upp i soffan. Det är bara Ebba och jag här ikväll så vi får mysa extra mycket.



Puss och kram

Dagis dags...

Skönt att få lite sovmorgon, fast så mycket sovmorgon var det ju inte, men har ju inte behövt åka till jobbet ännu. Ska jobba lite hemma nu sen är det dagis en liten runda innan jag ska gå på bio i taket med mina elever...=)


Denna sötbiten ska snart få busa med en massa kompisar!

Kanske gå på vanlig bio ikväll...??

Vinter!

Lagom till sportlovet kom oxå vintern! Härligt, det är så här det ska vara! Snön har fått ligga i hela 4-5 dagar nu och längre hoppas vi på. Vi vill få åka mer pulka och dricka varm choklad i snön.

Idag och jag och Erika varit ute och gått en skön lång vinterpromenad på två timmar. Det kändes i benen det, men det var det värt! Efter promenaden blev det lite fika och sen bar det av till Ebbas nya hunddagis, Lottas hunddagis! Där ska hon börja skolas in nästa tisdag! Det kommer bli intressant. Sen ska hon vara där och leka och träffa kompisar tre gånger i veckan! Någon av vovvarna har hon träffat när hon va mindre när vi bodde i växjö =D Det kommer bli super!

Nu ska jag visst ut och gå  igen med Kalle...ja det gäller att passa på! Sen blir det mys resten av kvällen...och jag som skulle måla nu...ja ja...det kanske hinns med det med!

Ha en skön söndag allihopa!



Puss och kram!

Utmanad!

Jaha, då var jag utmanad. Min första riktiga utmaning. Den kan jag ju inte strunta i så dags att plocka fram bilden!

Regler: Gå in i mappen där dina bilder ligger, gå sedan till den sjätte mappen och välj
sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen, släng upp bilden på bloggen och skriv
något om den, utmana sex andra personer och länka till dem.


Jag har ganska mycket bilder i olika mappar på min dator så det blev mapp nummer sex och sen mapp nummer sex igen och sen bild nummer sex. Mapp i mapparna =)


Bilden består av mig och Ida en sommar på "Städet " i Ljungby. Vi jobbade som såpastjärnor, Ida är det fortfarande =) och vi hade många roliga somrar där! Och vintrar för den delen, kanske är detta en vinter....hmm.... Det var ett perfekt extrajobb när man annars pluggade.

Nu fick man även en chans att titta på alla bilder man har...haha...

Jag utmanar då..

Caroline

Tina

Linda



Fick bli tre för mig med...=)


Nya bilen Greta!


I helgen hämtade jag den här skönheten...


Min första och alldeles egna fina bil!! Toyota Auris 2007.
Hon har fått namnet Greta, för visst måste man döpa sin bil?!
Den ska absolut pimpas rosa inuti. Kan man inte få sin rosa bil så får man göra så gott man kan!


Mys i mormor och morfars soffa!

Lilla Ebbas semester va också slut nu så hon har också fått åka bilen!
Att åka bil är bland det bästa hon vet, värre är det med buss och tåg.


På en kall vinterpromenad!

Bilen går super och man känner knappt att man kör den, underbart. Så nöjd!
Nu blir det lite mys i soffan med mig själv och Ebba...


RSS 2.0