Hörslov?!

Tänk om manhade det....(önskar)...fast det gör inte så mycket att jag inte jobbar. Idag har jag inte varit i barngruppen utan gjort en hel mnassa andra måsten vilket känns skönt. Imon ska vi ha lite spökfest här så har grejat lite med den, samt en hel del andra administrativa saker.

Tokförkyldningen börjar släppa men är rastlös till max, kan ju inte träna som jag vill...:( Blir promenader ist och på grund av det så kan man ju sträcka ljumsken ist. He he... usch vad jag klagar...

Nehe, fixa lite till innan jag far hem kanske!!? Sklle kanske åka lite tidigare ;P

En del av saker jag grejat med idag ;)


Ha en fortsatt trevlig torsdag!


Regniga söndag.

Regnet bara öser ner hela tiden, det innebär att man får vara mycket inne..:)
Idag har jag inte gjort så mkt, läst en del, jobbat lite och betalt lite räkningar.

Men är man förkyld får man ta det lite lugnt, speciellt nu när man inte får något höstlov heller, kul...chefer kan vara så...så jag struntar i att ta ledigt helt enkelt. Ska lägga in om julledigt nu ist!


Pumpan pallade inte trycket så länge så han finns på soptippen nu!

Så här vissen känner jag mig nästan nu, eller iaf min näsa ;)
Tur jag snart får lite finbesök!! Det är så att till och med tvätten känns lätt att ta itu med då :)

Nu ska jag och Ebba ut i rusket och handla lite ägg till baket!!


Idag är det två månader kvar till Julafton, bara så ni vet!

Japp, så sant som det är sagt, två månader till julafton idag. Det kommer gå så snabbt. Har ni börjat inhandla några klappar ännu? Och börjat önska er något?? Jag har INTE börjat köpa några klappar, men väl planera lite. Det blir inte så mkt men lite ska det bli. Önskar mig inte så mkt heller, varför ska man köpa och byta så mkt, bättre man träffas umgås och har det mysigt. Det är det lilla och personliga som räknas. Jag önskar mig två saker, bland annat en klocka, ska se om jag hittar den på internet?! och en sak till...

Årets skolfoto...:) Har visst liiite för lång lugg dock....Så nu Martina får du med visa ditt..;P


kort på kort är inte det bästa och våra kort är högblanka med så allt blänker ju i dem...

Ha det fortsatt mysigt idag....nu ska jag smyga in till min älskling och väcka henne:)


Greta hos rostskyddsdoktorn!

I veckan var jag och Greta på rostskyddskoll. Hon är två år nu så det var dags. Och visst fanns det lite rost på henne men inte så farligt. Men väl behöver hon lite rostskydd om hon inte ska gå mer sönder, (inte för att hon har gått sönder, men får rosten äta på samma sätt i tre år till gör hon ju det). Det är betydligt billigare att förebygga än att laga när det är sönder.



Det kostar ju lite men det kan det vara värt om jag ska kunna ha henne flera år till, vilket jag tänkt.
Det är kalles Gun som ska bytas först!


Födelsedag

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag,
för det är Idas födelsedag!
Hurra, hurra, hurra!!


Så här snygg var hon för 1 år sen, hur ser hon då ut idag..;)

Idag fyller min Ida 26 år. STORT Grattis till dig!!
Hoppas du fått en toppen helg, även om det regnar och är grått.
Du lyser upp den ändå!

Puss och kram


zzzzzzzzz

Om man inte gör något på en fredagskväll, när man jobbat en hel vecka, så somnar man garanterat tidigt i soffan, iaf jag. Trött och seg säger jag hej då till min söta som åker till jobbet och sen släpar jag mig ner för att gå ut med Ebba en sista gång. Fick lite energi, som nu ska användas till att borsta tänderna för att sen krypa ner i säng.

Hoppas på bättre uppdatering i helgen och även nästa vecka, skärpning nu!!



Sov gott!!


Lördagskväll!

Igår var vi bjudna hem till Mailn B på trerättersmiddag med tillbehör! Vi var ett glatt och högljutt tjejgäng på 9 personer. Kul att träffa lite nya och gamla människor! Alltid något man har gemensamt!

Kvällens meny;

Morotssoppa med lite vitlök och citronyoghurtsås och vitlöksbröd

Rostade rotfukter i ugn med baconinlindad kyckling med tillhörande yoghurtsås med soltorkade tomater och rokkula och tomatsallad.

Chokladsmetskaka med varma hallon och glass samt irishcofee (stavning) kaffe och sprit!


Maten var utsökt och så fort den var undanplockan och disken var diskad åkte alla spritflaskor fram, jisses. MASSOR!
JA MALIN, vi ser att du har en massa sprit :D



  
Detta var något nytt som jag var tvungen att prova, såklart!

Även om konsekvenserna var att man kunde bli så här...



 


Drinken var mycket god, fast lite söt. Malin var grym på att blanda. Bara lite ditt och datt, sen klart!


Ett tag hade man lite många glas. De bara kom farande hela tiden ;)

Tanken var att jag skulle gå hem när de andra skulle gå till Grand. Men de andra tjatade ihjäl mig nästan och betalade inträdet, så då fick jag ju följa med en liten runda iaf och det var skoj! Fick dansa en massa
Det är kul tills det blir för mkt folk, tur man kan gå hem då!!

Trots gårdagen mår jag toppen idag. Har slappat, pluggat, spelat gitarr och grejat lite här hemma idag. Snart kommer den trötta hem, hon har jobbat dag så får ta hand lite om henne då!






Att lära in och lära ut..

Ut i Östersjöns dunkla djup
simmar lilla sillen han var så sjuk,
han hade flunsa som han fått under isen,
han kämpar tappert men kom aldrig fram

Medicin gjorde sillen frisk,
plötsligt blev han Östersjöns friskaste fisk,
han var så glad att slippa va under isen.
Den som kämpar tappert kommer alltid fram.


(google)

Den här barnsången ska jag lära mig själv och sen lära mina söta barn på jobbet så jag sen kan lära mina kursare hur de kan lära ut den till sina barn. Den är underbar denna sång med en massa rörelse till. Det är så roligt att sjunga, det tycker barnen med.

Alla kan sjunga, bara man har lite känsla, glädje och äkta engagemang!
Då blir allt kul!!!

Det blir även lite En elefant balanserade, ja vi håller på med lite siffror, och att koppla samman musiken med det övriga arbetet i verksamheten är viktigt. Att skapa en helhet, ger en större förståelse!



(google)

Detta om detta, lite av vad jag håller på med på onsdagskvällarna :)
Hur kul som helst faktiskt!

Musik, sång och rörelse!


ja men gratis är ju gott...:)

Helgen har flugit sin kos med en väldig fart. Men skoj har vi haft!!
I fredags kom Kalles syster Emmeli och Carin och hälsade på. De kom ju hit innan vi ens hade kommit från jobbet ;) Och givetvis fick Kalle jobba över så jag fick underhålla dem ett tag, helt på egen hand. Vi åkte och handlade och grejeade en massa och glömde visst lite med, tur det finns affärer nära också!
Det bjöds på god middag, lime kyckling med färsk pasta, mmmm, och givetvis Idol!! Men hey, ingte finns det några bra med?! Eller Mariette är väl bra men resten??


Lördagen bjöd på tidig dag 7.20 (läs; 9.20) så går det när man tittar fel på klockan och hela dagen blir liksom lite fel. Vi gjorde staden och sen hem och slappa lite. Till kvällen bjöds det på tacos och coronas :) Sen gick vi ner till Banken och tittade fotboll och hinkade lite öl, m m m! Men givetvis tar Staopramen (stavning) och cidern på fat slut(fanns ingen när vi kom), omeh då! Eftersom vi var på stan innan 20.00 så var vi hemma ungefär vid 00.00 och då tittade vi lite till på film och moffade lite, hehe!!



Ingen film vi rekomenderar, den var skum! (google)

Ja, det har med gratis är gott var det ju med! Vi var och fikade på Teapot till lunch. Vi var ganska sent ute och var där till det stängde kl. 15. Tio minuter innan stängning kommer det fram en i personalen och ska berätta en sak för oss så tydligt som möjligt, ja vi ska gå tänkte vi. Tydligen ställer de en klocka varje lördag. De som kommer fram och ska betala nästa gång efter att klocka ringt, bjuder de på fikan. Idag hade det tagit så lång tid för någon att komma fram, så personalen glömt bort den. Därför blev det vi som var sist kvar som fick fikan gratis. mmm :D




Söndag var en sova länge dag och en massa mys. Det blev wok och sen efterrätt, hemmagjord äppelpaj med vaniljvisp :) Tack Malin för du bjöd på gooood paj! Sen blev det en lugn kväll med tvätt, promenad och slappt i soffan.

Nu är det måndag igen, suck, men bara 4 dagar kvar sen helg!!




Lördag!

Lördag igen, skönt med helg! Började helgen med att sova, hehe. Igår somnade jag nämligen vid 20.15, mitt i Idol, vilket inte va tanken. Så därför var det tidigt uppe i morse. Då blev det tända ljus och frukostmys i soffan med en film, Wallander - tjuven. Bra!

Idag har det blivit träning och lite plugg och en massa mys i soffan. Det har ju varit ett sådant ruggit väder ute. Snart ska jag göra mig i ordning för att bege mig till Malin. Där blir det lite fest :) Det blir nog trevligt det!


Här är mina nya träningsskot, love them!!

Usch vilket ruskväder...hoppas det inte regnar när jag ska bege mig ut!


RSS 2.0