Födelsedag!!



Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej det har inte varit en vanlig dag,
för det har varit Almas Födelsedag.
HURRA HURRA HURRA!!!!

Många grattis kramar till min Alma som fyllt 6 år idag.
Stora dame har hon nu blivit.
Hoppas fikan smakade bra!!



Efter en lång dag på jobbet och sen packande av några lådor satte jag mig trött i soffan. Tittade lite på Robinson och sen på Köping och jag somnade...nu dags att orka upp och borsta tänderna....skönt att Ebba inte behöver gå ut med!

Längtar till sängen nu, så får väl se till att skynda mig dit!!!

God natt och lite snörvel...

Hur fungerar egentligen nässpray??

Usch och fy vad jag har blivit förkyld...GILLAR INTE!!
Snöt upp en halv toarulle på förmiddagen på jobbet igår...snörvel. Sen är man helt igen korkad.
Försöker att inte att använda så mycket nässpray mer än när jag ska sova, men idag pallade jag inte mer så blev det första ja gjorde när jag kom hem...och nu är det täppt igen. Suck. Så nu är vi två snörvlisar här hemma. '

Det jobbigaste, tycker jag, är att inte kunna träna... hade ingen hindrat mig hade jag nog tränat och då blir man ju aldrig av med förkyldningen.

Fick sluta lite tidigare idag, skönt, och istället för att gå direkt hem till soffan, blev det ham och städa, plocka i ordning, laga mat, spela gitarr och nu lite mys i soffan. Kan säga att jag varit lite rastlös.

Puss och hej!

Födelsedagskalas :D

Idag fyller min svåger, Henrik, 40 år!!
Det firar vi md pompa och ståt.
Ska åka till Ljungby strax och vara där över dagen!

Vi passar även på att gratta Viktor och Alma. Viktor fyllde ju 10 år den 19/1 och Alma fyller 6 år den 28/1.

STORT GRATTIS!!!

Idag fyller även fina Maria 28 år och söta Noah fyller 2 år!! GRATTIS!!

Ett enda stort födelsedagskalas blir det idag. Hoppas ni får en superbra dag!!

KRAMAR!!

Fredag!!

Äntligen fredag och då får det bli lite fredagsmys  :D
Och inte ska vi vara hemma heller, så då riskerar jag inte att somna i soffan så tidigt heller  ;)
Vi ska till sötaste Malin och få god mat och spela lite kul spel. Men hon bjöd nog dit oss mest för att vi ska hjälpa henne att flytta tillbaka alla hennes möbler, som vi en gång flyttat, hehe.
 Hon kunde inte flytta tillbaka dem själv  :P

Imon blir det kanske en runda till Ljungby, annars blir det de på söndag för då fyller Henrik, min svåger 40  :D
Många som fyller år i Januari. Min fina Viktor fyllde 10 år för några dagar sedan. All grattis till dig.

Men nu blir det att bege sig. Ska byta lite kläder, gå ut med Ebba sen ska vi gå och handla innan vi tar oss till Malin. Och ikväll kommer Erika med. MYS!!

Puss på er och mys en massa!!


Var bor du lilla råtta??

Idag på väg hem från träning fick jag syn på något när jag stod i en korsning. En brun, stor, hårig sak med lång svans, sprang över vägen i ilfart. En RÅTTA... Det är inte varje dag man ser en stor råtta. Det var nog första gången jag såg en här. Visst har man sett små möss springa omkring, men inga råttor. hua...men det finns fler än man tror...tur man inte ser dem jämt, bättre att inte veta   ;)

Idag fick man även konstatera at jag måste gå till frisören...suck... men det kan inte gå nästa månad heller...för jag fick ju skatten på bilen att betala nu....suck...alltid ska det vara något :(

Det är bättre att gå och lägga sig. God Natt!


Bio

Ikväll var jag, Kalle och Malin på bio. Vi såg Avatar. När jag såg trailern för den första gången så tänkte jag inte alls se den på bio men efter att ha hört mycket bra rykten om det så gick vi och såg den. Filmen var MYCKET bra tyckte jag. Den var MÄKTIG!! Häftigt om man kunde sett den i 3D, fast det hade kanske blivit för mkt. Men filmen tycker jag verkligen alla ska se, helt klart se värd. Men det bästa med kvällen var att vi fick julklappar från L.A. =D WOW vad fina saker...ska visa senare. TACK finaste Malin!!!



Dagen annars har inte varit så speciell. Jag har städat och plockat och soterat och slängt en hel massa + haft lite visning. Har även jobbat lite och varit allmänt uttråkad. Men dagen snart till ända dags att hoppa isäng och stänga av den dåliga filmen, scream 2...har väl varit med om bättre film. Imon börjar en ny jobb och träningsvecka!!

NAtti natt!!


Träningsdags!

Efter många timmars sömn, god frukos och lite soffmys är jag redo för lite träning på Friskis. Det blir att stå en stund på crosstrainern innan jag kör ett corepass. Sen är det snabba ryck hem och duscha och äta lite för att sen bege sig till Madde och söta Noah för lite mys, fika och bus!



Nehe...träna va det ja så man hinner det man tänkt!


En helt vanlig fredagskväll här hemma...

20.30 är det magiska klockslaget på fredagskvällar.Då somnar jag nästan alltid i soffan. Kalle verkade lagom nöjd på mig idag. Men vad ska man göra, jag försökte verkligen men det gick inte. Tur jag slutade lite tidigt idag då, var hemma 14.00, så hann vi göra lite vettigt, som att titta på film, fika och laga mat :D, nu har polisen åkt för att jobba.


Lite trött är Ebba med! Hoppas hon kan öka lite i vikt snart.

Tur jag var tvungen att gå ut med Ebban så jag blev lite pigg och orkade göra mig i ordning för sängen.

Nu är det bums i säng. Får gå upp när K går och lägger sig ist!

God Natt!!


Premiär :)

Efter att ha tränat en del den här veckan, jobbigt...så botar vi vår träningsvärk med årets första semla, mums!!

I veckan har man jobbat, jobbat och jobbat. På jobbet har det blivit mycket lek och bus och pulkaåkande. Väl hemma har det varit träning och träning och en del andra hushållsysslor. Veckan har bjudit på lite kompisträffar och kommer att bjuda på några fler, mys!

Ebban är inte helt på topp heller....får äta lite avmaskningspiller för att se om det är mask som är problemet, för hon är mager som en sticka med äter som en häst. Sen fäller hon typ all päls hon har med bara man tittar på henne.

Men åter till vår semla, en kopp te och en film - "I love you man"


En massa bus :D

Vi har busat en massa med vår lilla Malin ;)

Malin åkte på semster över jul och nyår så vi fick äran att ta hand om hennes lägenhet! Vi var så duktiga och vattnade blommorna och tog in posten och gjorde allt som man skulle.  Men man kan ju inte lämna den helt obemärkt inför hemkomsten utan i vi fick ju lämna en liten välkommenhem present :D

Vi fick ett ryck och busade lite med att byta plats på många olika saker. Skafferivarorna bytte plats med lakan och bestick med skorna. Kaffet i badrummet och 40 ballonger i garderoben. Till råga på allt fick soffa, fotölj, säng och tavlor nya platser i lägenheten, hehe!

Men vi handlade även en god frukost till henne så hon skulle bli ännu gladare!

Vi var lite nervösa när hon ringde om hon skulle gilla vårt bus eller inte, men det gjorde hon! TUR DET!
Men vågar vi låta Malin ta hand om vår lägenhet senare?! hmm...

Nu dags att fixa lite fika för snart kommer Kalle från jobbet och sen ska vi iväg och träna. Ikväll får det nog bli bakad potatis med några goda röror till tror jag! Muma!!


Om man vore en lilen liten fluga

Hade just nu bara velat sitta och gömma mig någonstans och studera vad som komma skall. Vara en liten fluga eller varför inte sätta upp en videokamera av något slag. Se reaktionen och frustrationen över galenskapen haha!


Vem har sagt att jag inte är lite galen ;)


Snart är det fredagsmys....

Hej hopp fredag!

Andra jobbdagen avklarad och det var segt att ta sig upp halv 6 vill jag lova, så tryckte av klockan en och två gånger ;) På jobbet blev det en massa tjöt och fika och lite städning. Skönt med en slapp dag med en massa grejande, så nu är vi nog redo för alla barn.

Äntligen är det helg igen och det är toppen skönt, lite fredagsmys ska det allt bli med film, godis och god mat. Varm smörgåstårta tror jag att jag ska slänga ihop  :) Det bästa med att det är helg är att finaste Malin kommer hem, jippi!!!

Det behövs en regäl städning, igen eller iaf dammsugning för man hittar granbarr lite var stans mest hela tiden även om vi var nogranna med att dammsuga upp dem när vi "monterade" ner granen Tore. Fast den största boven i att smutsa ner nu är just Ebba för hon fäller som  ett såll , suck , kanske ska damsuga henne istället ;)

 
Bor man i lägenhet får man vara lite flexibel när man ska slänga ut granen, fast lite barrit blir det ;)

Så  nu ska vi iväg och handla lite och sen fixa lite fredagamys :)

Puss


en ögonblicksbild!

Då var semestern slut :( Fast det ska bli skönt att börja jobba och få något att göra samtidigt som det känns lite olustigt. Har ju varit ledig länge nu fast det blir en mjukstart - två planeringsdagar med föreläsningar, disskusioner och en massa grejande utanför barngruppen!

Nu när jag varit ledig har jag inte gjort så mycket. Frostat av frysen, städat ut lite jul, som tomtar och barrande gran. Tittat på Greys Anatomi säsong 2 (När jag väl börjar titta har jag jättesvårt att sluta. Så det blir många avsnitt när man är själv hemma). Har bust i snön med Ebba och grejat lite i min lilla lya med tavlor oh soterande av grejer. Så mycket skräp man samlar på sig. Har även hunnit med lite gitarrspel - en kvart om dagen eller?- Men framförallt så har jag tagit det lugnt och njutit av min ledighet och inte gjort någonting!


Här har vi Ebba och Figaro som busar. Det är ren tur att man fångar en sådan bild!



Så här ser Erikas söta missa ut annars :) 
Vi var där i veckan och åt mat, spelade Wii och mös med lite bebissparkar. Det får bli snart igen!!

Kanske snart dags att krypa i säng. Skönt att inte börja förrens 9.30 imon!!

Puss


Några tavlor som fanns i klapparna!



Första tavlan som blev klar i år som var till fina Erika!


Söt som socker till finaste Malin. Det är rolit med detaljer   :D

  


Till min fina bror som gillar att hoppa fallskärm JUST NU!


De finaste som finns, Viktor, Thea och Alma.


En häftig tavla till Viktor som han genast ville hänga upp när han öppnat paketet den låg i!


Och fler tavlor har gjorts och görs efter beställning med. Få ser om bror min blir nöjd med den kommande!
För att se fler tavlor, se under kategorin Tavlor! 


skapande..:D



Nu ska jag gå till den andra lyan och skapa lite och fixa med lite annat..:D

Men först ut i snöstormen och fixa Kalles bil innan jag hämtar Ebba!

So long!


Hemma igen!!

Det är så skönt att vara hemma i skåne igen!! Borta bra, men hemma bäst!! Efter drygt en och en halv vecka hos familj och vänner längtar man hem till sitt eget så igår kväll körde vi hem, lite trötta och slitna efter nyårsfirandet!

Nyåret var bra, även om vi alla inte var riktigt hundra och det slutade sent sent...och började därför dagen igår sent med ;) Tack Ida och Johannes för en trevlig fest och för att vi fick sova i er säng...:D

Igår tittade vi även på Stekta gröna tomater, den är riktigt bra och det fälldes en och en anna tår allt!!



Fler bilder från festen kommer senare..:)

Puss och kram


RSS 2.0