Pysseldax...

Mjöl och mjölk, ägg och smör, saffran och russin, glögg, mandelmassa, nougat och choklad. Många olika ingredienser kan bli något gott.

Klister, papper och paljetter, sax och pennor, stämplar, pulver och en värmepistol. Många olika pysslegrejer kan bli något fint.

Idag ska vi till Erika och pyssla och göra fina och goda saker!

Hoppas det blir lyckat!!


...kraaaa...krraaxx...

När kråkorna kraxar takten,
till sin lilla kåksång.
När kråkorna kraxar takten,
så blir det bara KRAX!

Krax, host och snörvel, det är så det låter om mig just nu så ingen träning för mig denna vecka!
Tur det känns lite bättre mitt på dagen eftersom det är mycket sång på jobbet. Imon ska vi börja Lucia övandet :D som blir lite utöver det vanliga det här året!



Ikväll var det sista gången på musiken på högskolan för den här terminen, synd, men just nu kan det vara rätt skönt eftersom det är mkt att stå i nu innan jul båder på jobbet och i hemmet.

Till helgen blir det bak, mys och julkortsgörande hemma hos Erika :D

Nu blir det snart sängen och tack och lov för nasspräy...:D


En riktig tjejhelg!!


Helgen gick i rasande tempo och det var inte många stunder vi tog det lugnt. I fredags vid fem tiden kom Anna och Ida ner hit för att hälsa på oss. Det var jättemys och superkul! Vi började med en god fika, söta morotsscones...mmmmm GOTT!! Klumpig som jag är bränner jag mig på armen på plåten och det blev ett 5 cm brännmärke som börjar svullna lite nu...:S Hoppas det inte blir något mer av det. Efter gott fika var det dags att bege sig till teatern för att gå och se musikalen Oliver!

Musikalen var så bra!! Och man går alldeles för sällan på det, det får ändras på!!!

I lördags var det dags att göra stan, skönt väder med - härliga sol!! Hittade lite grann och därefter var det fika hos Madde! Efter lek och bus och gott fika körde vi hemåt för att laga supergod middag. Det blev tre rätters!! Efter all mat blev det spela spel som vi handlade på stan - Master of television. Ett mycket bra spel skulle jag säga som var lätt att spela! Till och med jag kunde en del frågor:D Efter en del vin blev det sängen för de flesta utom Kalle som gick ner en runda på stan med nägra kompisar!!

Söndagen bjöds på julmässa, mys. Vi gick runt och mös och tittade på allt möjligt fint. Vi köpte några schalar, love them och sen lite glass. Vi smakade på choklad, lussekatt, pepparkaka och polka. Gottigt och lite skum smak!
Efter mässan körde flickorna hem. Tack för att ni kom och gjorde en kul helg!!! Det får bli snart igen och till jul kommer vi hem till er! Resterande delen av kvällen tog vi det mest lugnt...välbehövligt!!


Lite tidigt...



Nu när jag varit ute på kvällarna och gått med Ebba har jag sett flera som satt upp sina adventsljusstakar. Lite väl tidigt tycker jag nog, eller?! Visst att det är grått och trist ute nu och man vill ha lite mys belysning och så. Men man får ju allt vänta till 1:a advent, eller?

Vad tycker ni?

Helgen har gått i rasande fart, fast jag inte gjort så mkt. Har soterat en massa kort och drömt mig tillbaka och fått en del målat och nya tankar på vad som ska målas oxå! Så lite nytta har jag ändå gjort.

Men ett problem har jag, vad man ska köpa i julklapp till denna där polis?!


Puss och kram


Det slår aldrig fel.

Efter att ha jobbat hårt en hel veckan kan man vara rätt sliten på fredagen. Är jag själv hemma då, är det soffmys för hela slanten. Att planera att titta på film eller idol eller något annat då är knappt lönt, för jag somnar ALLTID tidigt, hehe. Ikväll somnade jag i soffan kl. 19 och sov till 21 ;) Nu har man varit vaken en stund men snart dags att krypa ner i den stora sköna sängen. Ska bara trycka i mig lite piller till...:D


Bara lite trött...;)


Nerverna utanpå kroppen

Ja, idag mår jag inte toppen ska jag säg. Efter sprutan jag fick igår morse, har jag bara fått mer och mer ont i kroppen, så idag går jag på ibumetin. Tänkte först vara hemma från jobbet, men så blev det inte. Har tagit det lugnt på jobbet ist och kunde inte riktigt göra det jag ville, men vi hade det mys ändå!!

Min kära är på jobbet nu, så jag sitter hemma här med Ebba. Har ätit gott och ska ha lite fredagsmys i soffan med lite film och godis. Kanske ska man titta på Idol med ?!!? Borde skriva lite på mitt arbete, men jag är alldeles för ut form så det få va till imon...

Hoppas på att må bättre....jag vill inte må så här...ont i hela kroppen som om nerverna sitter utanpå...:(


AJ!!

Idag var det dags för den där sprutan. Har varit självklart för mig att ta den hela tiden även om jag velat lite nu i slutet. Det var vaccinering på löpande band. Fick en kallelse och skulle vara där nån gång mellan 8-12.  Gick dit, tog en nummerlapp och satte mig för att vänta på min tur. Var typ 7 stycken före mig, men jag fick ändå bara vänta i 10 min ungefär, snabba ryck.

Mamma hade sagt att det inte kändes något alls att ta sprutan,
DET GJORDE DET VISST....AJ AJ!

Både när de stack, sprutade in och efteråt. Blev bara värre och värre. Så hela dagen idag har jag haft superont i armen och ingen kraft alls :( Nu ikväll har jag känt mig lite kass - Jag vill inte bli sjuk!! Blev jag inte smittad av Kalle ska inte den här sprutan få göra mig sjuk heller. Det är alldeles för dyrt att vara hemma från jobbet, så har man inte feber..;)

Någon som inte fått sjukt ont i armen och behövt knapra piller efter sprutan??


Bacon feber?!?!

Här är det papper och pennor, leksaker, råttor, hundar och filtar. Väskor, påsar, pumpa, lyktor dvd-boxar och en och annan boll. En hel del saker som litter här och var och skräpar. Lika snabbt som man plockar undan,lika snabbt är det framme igen...suck...men jag får skylla mig själv är ju jag som drar fram det men hjälp av Kalle och Ebba då förstås :P

En riktig sjukling har vi här också, alla symptomer man ska ha för baconfebern, hehe. Hoppas hon inte smittar mig, för då blir det illa här hemma. Fick göra pannkakor till kvällsmat, men vad gör man inte för sin goding!



Nu dags att krypa ner i sängen, ska bara packa ihop alla jobbskerna. Fick pysslat lite här hemma innan och fick genast en kännsla av jul..:D Nu är julkallendern snart klar. Kanske ska man göra en till här hemma med...;)


Imon är det fredag...

Imon är det fredag och då blir det fredagsmys i någon form. Vet inte riktigt planerna ännu, hemma eller inte, vi får se. Ska hämta Greta iaf, som är hos rostskyddsdoktorn nu och blir skyddad mot all rost  ;) Kan ju behövas eftersom vi lever i det klimat vi gör!

Idag har den första snön kommit till Kristianstad, härligt. Love it, även fast det mest var blask, har man hela skor gör det inte så mycket...;) Var ute med ungarna på jobbet och rullade snöklot, de ville bygga en igloo, så vi gjorde en. Vi hade även de som simmade (bokstavligt talat) i slasken...hehe...tur det finns extrakläder och torkskåp...:D

Väl hemma igen var det dags för storstädning, skönt att ha det gjort. Hann inte med allt, men kläderna tar vi imorgon!

Men nu borde man krypa ner i sängen om jag vågar ta mig från soffan, allt blir lite läskigare när man tittar på skräckis...:P

God natt!


Ullared...

Idag var det premiär till nya serien Ullared på kanal 5 kl. 20.00
Det var ett måste att titta på och visst kunde man känna igen sig lite...:P
Där finns det allt man kan tänka sig och alltid kommer man hem med något man inte riktigt behöver.

Vi hade en disskusion här hemma om man ska ha barn med sig eller inte? Jag anser ju att barn ska man INTE ha med sig förrens de kanske är 9-10 år, om ens då. Varför ska man släpa med sig barnen tidigare dit?! Skrik, gap och gnäll. Det är ju ändå allt som oftast packat med folk som kör som tosingar, så det blir ju både jobbigt för föräldrar och barn. Det har ju faktist hänt att barnen har blivit kidnappade där inne...:S

Nä, när jag får barn kan jag tänka mig låta dem var på förskolan, eller så skaffar jag barnvakt. Jag har inga problem med när föräldrarna till barnen på jobbet kommer och frågar om det är ok om barnen är där även om de är lediga för att åka till Ullared.

Ullared är bra till lite av varje, men man får se till att ha med sig lite mer pengar än vad man tänkt handla för eftersom det lätt blir med än vad man tänkt sig.

Vad säger ni?!?


RSS 2.0