Underbar massage i solnedgangen.

Skriver fran ko Lanta dar vi bor just nu och stannar nagra dagar extra over jul och aker vidare pa fredag till Krai och railey beach dar vi tankt tillbringa nyar.

Manniskorna och maten ar toppen och stranden och vattnet med! mycket sol och bad och aven en del upplevelser. Vi har varit pa the 4 island....dar vi akte runt till fyra olika stallen for snorkling och simma i en grotta till en strand och sen sola och bada och plocka snackor...har blivit en del nu :)

Vi har gatt pa disko och traffat massa skoj folk bade thaiare och turister. Det har det blivit lite mer av nu har nere. Det var riktigt skoj!

Vi har aven varit pa elefant traficing dar vi red pa elefant, jag satt pa huvudet, laskigt och var aven i en fore detta tiger grotta och klattrade och krop och sag STORA spindlar, fladdermoss och ormar och odlor. MAria fick lita panik.

Vi ska pa nagon happening pa hotellet pa julafton, maste ju gora nagot da och ska kopa en julklapp sa vi kan byta :)

Nu nar man varit pa samma stalle ett tag har man lart kanna folket har med och man har riktigt roligt med dem. Thaiarna ar glada och skrattar och skamtar en del med en...jag trivs eller VI trivs jattebra har!!

Snart julafton...det ar lite laskigt men skont att slippa all stress runtomkring och at vara pa samma stalle ett langre tag!

Stressa lugnt mina kara och ha en skon jul!

Puss och kram

GOD JUL!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0