Onsdag och en massa annat...=)

Antingen händer det ingenting på veckorna eller så händer det massor. Känns som man inte hinner med just nu. Mycket på jobbet som ska göras innan det är sommarlov,men det är skoj. Har hållt på att flytta massa saker från ett rum till ett annat idag, vi ska nämnligen flytta upp vårt personalrum en trappa upp, ni anar inte hur mycket saker det finns i varje skåp?!

Väl hemma är man helt slut. Träning, städ, tvätt och ja ni vet det vanliga. Och nu har det även varit en del målning, ja det blev en intressant tavla som man nog kan stå och titta på ett tag. Antingen gillar man den eller så gör man det inte. Jag är ganska nöjd med den. Den passar ändamålet... =)

I måndags efter jobbet var jag och K på bio, What happens in Vegas? Helt klart sevärd. Skrattade massor =D Fler filmer att se på bio står på tur; Sex and the city (ett absolut MÅSTE!!) och Indiana Jones nya. Inom en snar framtid helt enkelt.

I helgen bär det av till Ljungby för lite maskerad och sen får jag ju fira mamma lite med på söndag. Sen väl på måndag tisdag har vi lägerskola med alla eleverna och det blir till att sova i tält :S Vi hoppas på fint och varmare väder! Och så är det någon som fyller år med =)

Mycket lite av allt och inget, så kan det vara! Grattis till jobbet Linda!!

På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0