Sol, sol, sol!

Härligt är det med sol, fast jag håler mig inne än så länge. Solen kommer snart på balkongen då kanske jag ska sätta mig där en stund =).  Håller på och tvätta en massa och bör väl städa och sådant tråkigt...men inte idag. K jobbar ett tag till och alla andra är iväg känns det som så jag tar det lilla lugna ett tag till. Ikväll kanske man skulle prova på att spela äventyrs golf? Det hade varit skoj!?

image139

Igår hade vi en skön slapp kväll men god mat, fil och lite godis. Vi såg Gulkompassen, sådär tyckte jag, Tyckte den inte fick något vidare slut, hade velat se mer av den. Men det är kanske gjort för en uppföljare?!

image140

Det bästa med idag, lördag, var att jag fick ligga kvar i sängen när K fick gå upp klockan 6 =) Livet är rättvist ibland, när det för det mesta är tvärtom. Men jag låg inte kvar hela fm för det. Gick upp strax innan åtta och gick och tränade ett hårt pass efter en bra frukost.

Nu ska jag greja lite här hemma och ta vara på den ensam tid jag har kvar idag!

Använd solskyddsfaktor när ni är i solen!

Kommentarer
Postat av: queenpeach

tycker inte heller den där filmen är superbra.. Kolla gärna in min webshop med klänningar som inte finns att köpa i Sverige :D

2008-05-31 @ 13:07:54
URL: http://queenpeach.blogg.se
Postat av: HELENAAS

den är bra :=)

2008-05-31 @ 13:14:47
URL: http://helenaas.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Jag är ledsen om du inte vill ha "reklam" men jag är med i en tävling där den tävlingsdeltagaren som får flest unika klick på sin länk vinner ett resepresenkort värde 20 000 kronor! Om du har två
sekunder över, så klicka gärna på denna länken: www.alltforforaldrar.se/kul/promo/extpage/206 Då blir jag och mina barn glada för vi har aldrig varit på semester!

För övrigt är du välkommen att kika in på mina tävlingar i bloggen där du bland annat har möjlighet att vinna valfritt klädesplagg eller presentkort!

2008-05-31 @ 13:18:37
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: Erika

Visst ska det bli kul, men lite skrämmande också! ;) Jag kommer ju ner nästa fredag så det är ju bara lite drygt en vecka kvar. Tänk att du ska ha mig där nere på heltid sen, så passa på o njut av pausen :P. Kramen

2008-05-31 @ 17:26:20
URL: http://erikabjoraker.blogg.se
Postat av: Lisa

Ja det är så sött med dem små...jag har med lite bilder på min flicka på blogg och facebook...baby heter hon är en en chihuahua flicka på över tre år :)

2008-06-01 @ 21:32:17
URL: http://lisaolsson.blogg.se
Postat av: Johanna

KAn inte blogga idag....tråkigt...=(
Får göra ett försök imon ist!

2008-06-02 @ 22:09:40
URL: http://johannaingered.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0