Gästspel..

Jaha, då får Johanna leja bort uppdraget att uppdatera hennes blogg. Det kanske är bra, för då blir det gjort..

Riktlinjerna jag fick för detta glamorösa och högst ärofyllda uppdrag var att skriva om hennes helg.. och att skriva snällt. Vet inte varför hon la till det sista, hon kanske känner mig? ;)

Helgen började väl egentligen på fredagskvällen då Johanna, tillsammans med sina arbetskamrater, var på bowling och tampades kollegialt. Vissa kallar det för teambuilding, andra kallar det för anledning att tjöta och dricka alkohol utan ungar. Eller helt utan ungar var det ju inte, helt plötsligt invaderas stället av den ena tonåringen med högklackat efter den andra.
.. och det värsta var nog, enligt Johanna, att de blev ombedda att ta bort första-priset från bordet. Priset var ett godisfyllt påskägg och anledningen var att det kunde komma en inspektör till stället när som. Men de sa minsann inte till alla tonårstjejer att ta av sig sina höga klackar innan de gick ut på banorna. Fy dem!

På lördagen kom sedan hennes föräldrar ner. Hus och hemmässan stod på programmet och de ville ju inte missa tillfället att träffa en livs levande kändis! Martin "Äntligen hemma" Timell besökte mässan och man kunde få titta, prata med och säkert klämma lite på den gode Timell om man bara frågade snällt. Men det vet jag inte om de gjorde.. :) På mässan fick Johanna en present av sin mamma, en hårbottensmassös. Skulle man göra ett försök att beskriva den i ord så skulle det vara en trasig ballongvisp.. Det är mjuka metallpinnar med en liten klump längst ut på änden och när man rör med den i hårbottnen så ryser man långt ner på skinkorna.. ganska konstig beskrivning på en ok grej trots allt. Får kanske bli en bild så småningom.

I dag, söndag, har det gjort lite av varje. Det har tittats på film, lagats mat, promenerats en runda (så får det bli när man glömmer skorna) samt målats lite på tavlor. Det kommer nog bli bra när det är färdigt, frågan är bara vart hon ska ha den! Börjar bli lite fullt på väggarna hemma hos henne :)

I morgon är det dags igen för en ny jobbevecka och kräket ska till hund-dagis och terrorisera de andra hundarna.. om hon kommer ur matkomat någongång efter all den kasslern hon fick tidigare.

För övrigt.. kan det vara så att grillsäsongen äntligen är här?

/Kalle

Kommentarer
Postat av: Lisen

bra att nån tar tag i skiten när inte fröken kan själv=) VÅÅÅÅÅÅRRRen e här!!

2009-04-05 @ 23:51:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0