Helgen!

I fredags efter jobbet var det bara hem och byta om för att sedan iväg igen. Vi skulle nämligen hem till Malin för att äta gott och umgås. Det blev hemmagjort pizza som man själv fick välja fyllning på...mmm... Sen delade vi på en flaska rosévin med och lite öl. Malin som jobbar som sjukgymnast håller även på men akepunktur och vi fick prova. Det var lite läskigt och gjorde lite ont, speciellt när hon skruvade...


Jag och Kalle fick varsin i armbågen och Erika fick två i nacken. dagen efter syntes det ett rött litet märke. Men det är inget för mig för jag klarar knappt av nålar och blod utan att bli svimfärdig :oS

I Lördags åkte vi hem till Ljungby, Lagan och hälsade på Anna och Jappe för lite grillkväll. Det var mys. Det blev god mat och en massa snack om allt möjligt fram på småtimmarna när några åkte hem och vi andra gick och lade oss.

Idag söndag har vi  varit ute med båten på Bolmen, kunde blivit vattenskidor om det varit varmare, men blev inte så. Har aldrig provat det så nån gång ska väl det med bli av. Vi satt mest och solade i båten, var bara Jappe som badade och det var kallt. Vi hälsade även på Ida hemma hos hennes syster. De bor precis vid vattnet, fiint va det.

Väl iland bar det iväg mot Ljungby och hämtade Ebba och sen ut till Kånna för att säga hej. Tittade på de sööötaste kattungarna som bara är 6 dagar gamla samt drack lite kaffe och tjötade lite.

Väl hemma blev det tvätt, filmhyrning och matlagning. Nu ska vi se på film, Marley and Me, Hoppas den e bra.
Får även ta hand om lilla Kalle som har aj aj i ryggen, stackarn. Värmekudden är framme!

Kram och Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0