Koh Phangan = Daligt vader..

Daligt vader, daligt vader,daligt vader...hur kul ar det da? Inte sa... vi vill ju bli bunare och finare... istallet blir vi blekare och mer myggatna...:(

Koh Phangan ar en party o och det marks pa bland annat folket har...som mest ar ungdomar och just nu mest Australiensare...Har ar det ibland full moon party och det marks pa stranderna...sa skrapigt och dant..

On ar inte den finaste som vi har sett...utan den kunde man nog vara utan...men nu har vi sett det och det ar ju en upplevelse i sig...ska vara har i 3 dagar till sen till Ko samui och sen bangkok for att sen flyga hem..

Var poolparty pa hotellet igar och den blev en sen natt...men roligt hade vi och manga minnen ta vi med oss...och vi vet att det kan vara farligt att ga runt i flipflop...Da kan man fa linka runt som en och annan tant...

Nar vi gar i trapporna har sa kanns det som att bestiga ett berg..branta och hoga trappsteg och thailandarna skulle vara sma?? Ja vi har nog sett den minsa thailandaren, han var nog 150 lang och var tillsammans med en svenska som var 175 lang minst..haha...det sag roligt ut!

Nehe dags att rora pa sig antar jag...huvudet ar inte var det ska vara idag...bla...

Puss och kram

Och hoppas solen snart kommer tillbaka!

Kommentarer
Postat av: Madde

Fy vad du klagar...igår va här 13 minus och du klagar för att solen inte tittar fram...hade jag me gjort

2009-01-06 @ 10:05:34
Postat av: Erika

Hej gumman! Trots lite klagande så tror jag nog att du har det ganska bra trots allt :P. Nu är det inte länge tills du kommer hem, har varit tomt här utan dig! Själv så börjar jag nya jobbet imorgon, är skitnervös, men jag hoppas att det kommer gå bra. Man kan ju inte annat än att göra sitt bästa! Men det är verkligen en käftsmäll när man kommer ut i verkligeheten, den är inte alls som det sägs på universitetet! Kram på dig. Hälsa de andra brudarna!

2009-01-08 @ 18:48:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0