Vilken nyarsafton...

...den lar vi inte glomma i forsta taget... HAHA!!

Dagen innan lag vi och solade pa stranden och fick da en flyers utdelad till oss. Vi laste denna och det skulle vara en halvdsagsutflykt men snorkling bland fiskar, nemosar, hajar, skoldpaddor. Vi skulle laga god mat och fa gott dricka. Det skulle aven bli besok i grottor och nattbad i gnistrande vatten...en massa haftiga saker for bara 1000 b. Japp det nappade vi pa...det lat ju super!

De skulle plocka upp oss kvart i ett...de var mkt sena innan vi kom ivag...vi skulle koras tva ganger for vi var sa manga...vi fick vanta till sist...och stog lange och flasade i varmen... Nar vi val kom till piren och baten tog det en evighet innan vi kom ivag for vi fick vanta pa nagra frannsman som var forsenade for de hade sagt fle hotell de skulle hamtas vid...smart...och bra att de knappt kan gora sig forstadda....dessa pensionarerna var nog 65+ ja just det...hmm...

Sakta men sakert gled vi 24 personer ivag pa en mini farga ut pa havet...ingen mer sol nu da...bara regn...:(...fast inte sa mkt.. Vi kom till smutsiga vatten men aven bra vatten dar vi fick mata fiskar med banan...de at lite pa mig med...sa god ar jag  :P Tog lite skona kort...hoppas de blev bra...Sag aven en nemo...eller nagra stycken och en massa andra fiskar..Vi satt pa batens tak och det var glasfiber pa den ja...inte visste jag det och det stack gott i rumpan nar man kom hem...aj aj...

Val pa on...chicken island...sa fick vi simma iland...baten kunde inte kora in pa grund av lagvattnet...val inte var det kallt...men vi strosade runt lite...drack lite ol och fotade lite kul bilder..

Vi kunde inte aka och kolla grottoc och mer sadana grejer for det bl\orjade blasa for mkt och vadret rar man ju inte for..

Pa stranden skulle det bli mat...vi vantade LANGE!! men i morkret fick vi lite mat...seafood - musslor rakor och kyckling blandat och en massa chili och ris...gott tyckte jag...som inte ater musslor annars...kanske har borjat nu.

Nu vantade hemresan...och lagvatten som det var kom vi inte till baten...skoj...vi fick vanta i evigheters evigheter...och folk borjade vilja komma hem... Nu var klockan omkring 21 och vi skulle vara hemma och iland vid 20.30.

Till slut kom vi ivag och stannade vid railay for att nattbada...vattnet var magiskt...det gnisktrade och blankte nar man badade i det...TUFFT!!

Sen gick det sakta hamat....var pa stranden vid 23 efter manga om och men...pa tok for sent...manga var sa arga da...vissa hade ju bokat bord vid 21 infor nyar och sa... Sen skulle vi fa skjuts hem...ett helt foretag..men hem kom vi...sprang i bikini till hotellet...vi ducshade och gjorde oss i ordning tre tjejer pa 20 min...det ni... Sen ut igen och sprang till Luna beach bar for att fira nyar med tva andra svenska tjejes...

Sa mkt folk dar...vi va dar vi tolv slaget drack en ol dansade lite...sen gick vi till burgerking och at och va aven pa den ackligaste toaletten nagonsin...BLA!! Sen stupade vi isang...upp vid halv sju..

Idag har vi akt hela dagen, buss - buss - bat - bat och sen en vansinnesfart likt bergodalbarna taxi och nu ar vi framme i Koh Phangan! Paty on var det visst...

Ha ett super 2009...vart borjade ju bra!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0