Öland - del 1

På söndagen efter midsommar bar det iväg till Öland för en veckas semester, sköönt! Vi bodde på Lundegårds Camping som ligger 7 km från Borgholm. Under veckan vi var där var det lugnt och skönt och inte så mycket folk. Vi var runt och färde på en massa olika saker men på söndagen tog vi det mest lugnt och kollade in närområdet lite kan man säga. Vi hade till och med pool på campingen!

Måndagens utflykt bar av till Ölandsdjur och nöjespark!

       
Det fanns massor av skoj djur att titta på. Allt från små marsvin till krokodiler och strutsar. Bilderna talar bra för sig själva!
      


Fina sebror, svansen är en bra flugviftare.

Mitt i språnget. De gick villt till inne bland aporna.




När det är så varmt ute är det skönt att ta sig ett bad.

Och när magen kurrar få man se till att få något i den.


Maskrosblad tyckte lemurerna va en höjdare. De var som galna i det och gillade när vi matade dem. Deras fingrar kändes mjuka och sköna.

   
Vi klappae söta små getter, de tyckte min klänning såg mumsig ut och försökte ta sig en smakbit.


 Att bada i de olika vattenlanden och åka en massa kana var superkul! En massa skratt och stoj blev det. Ville åka mera senare under veckan, men det gick ju inte. Fast vissa kanor var ju mindre roliga.

Ska man åka hit så tar det verkligen en heldag och det var det helt klart värt. Man bör ju åka hit när det är lite finare väder med, då är det som bäst!


Bilderna tar ju en stund att ladda upp så fortsättning följer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0