GLAD PÅSK!

Eller ja, påsken är ju över nu!! Så nu packar vi undan kycklingar och påskkärringar.

I helgen har jag varit hemma i Ljungby och målat en massa mellan alla kompisträffar och familjemiddagar. Nu ska prinsessväggen vara klar, men kanske kan måla dit fler saker med tiden. Det är ju så kul!! Alma är helnöjd iaf och det är ju det som är viktigast.

Efter första målningen...

Efter andra målningen...Det är svårt att få en hel bild av allt som är gjort, har tagit många små bilder ist. Här ser man det mesta iaf. Det är ju detaljerna som gör det och några saker ska till. Det var riktigt kul att måla så här stort och mycket,även om det tar tid. Och som min syster sa: -Det kommer ta emot den dagen vi måste måla över detta. Men vi kom fram till att Alma bara får sätta tyg över så vi kan spara den fina väggen!!

Nu i helgen har vi blivit tvåbarns föräldrar för några dagar, Thea och Alma är och hälsar på för de har också påsklov. Idag var vi och badade, skoj, men önskar att de bygger till lite mer grejer på vårt badhus så det blir lite roligare!! Imon ska de följa med till jobbet och leka och vara fröken. Det ser de fram emot.


Idag är en speciell dag, för det är ingen vanlig dag.Hipp, hipp, HURRA!!! Stort grattis till er och er lilla Alva!


Stor kram och god natt!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0